Δείτε πρώτοι το βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα «Eγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ»

daniel-blake1
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Εξασφαλίσαμε 15 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας.

Δέκα χρόνια μετά το «Ο Άνεμος Χορεύει το Κριθάρι», ο καταξιωμένος Βρετανός σκηνοθέτης αποσπά τον δεύτερο Χρυσό Φοίνικα του και συγκαταλέγεται πια ανάμεσα στους λίγους διπλά βραβευμένους με το Φοίνικα δημιουργούς. Η νέα ταινία του Ken Loach, σε σενάριο του σταθερού συνεργάτη του Paul Laverty, εκπροσωπεί το ανθρωποκεντρικό, πολιτικό σινεμά για το οποίο αυτό το δίδυμο είναι διάσημο, ενώ οι χαρακτήρες της ταινίας συγκλονίζουν και μένουν αξέχαστοι, όπως και οι ηθοποιοί που τους υποδύονται.

Συγκινητικό και φορτισμένο, το «Eγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ» παρακολουθεί τον αγώνα δύο ανθρώπων ενάντια στη γραφειοκρατία, αλλά και τη δύναμη τους να σταθούν με αξιοπρέπεια στις πιο αντίξοες συνθήκες. O Ντάνιελ Μπλέικ είναι ένας 59χρονος ξυλουργός από το Νιούκασλ. Για πρώτη φορά μετά από ένα βαρύ καρδιακό επεισόδιο, θα χρειαστεί τη βοήθεια της πολιτείας για να ζήσει, όμως η γραφειοκρατία τον οδηγεί σε αδιέξοδο. Μέσα από την περιπέτεια αυτή, διασταυρώνεται με μια ανύπαντρη μητέρα και τα δύο παιδιά της. Βρίσκοντας αναπάντεχη οικογενειακή θαλπωρή ο ένας στον άλλο, ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσπαθούν να αντισταθούν στις δυσκολίες.

Το clickatlife.gr σε συνεργασία με τη Feelgood Entertainment σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε πρώτοι την ταινία. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις που εξασφαλίσαμε για εσάς, για την πρεμιέρα την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και ώρα έναρξης 20:15 στον κινηματογράφο Δαναό (Λ. Κηφισίας 109).

Η ταινία «Εγώ ο Ντάνιελ Μπλέικ» θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου από την Feelgood Entertainment.