Ο Μάικλ Φασμπέντερ θέλει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ να είναι γυναίκα

James-bond-daniel-craig
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

«Γιατί όχι μια Τζέιν Μποντ», αναρωτιέται και αποκαλύπτει τι θέλει να δει στη συνέχεια της σειράς ταινιών.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην βρετανική έκδοση του GQ, ο Μάικλ Φασμπέντερ εκμυστηρεύτηκε τις σκέψεις του αναφορικά με τη σειρά ταινιών Τζέιμς Μποντ και πώς οραματίζεται την επόμενη ταινία. Αφού ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εξήγησε ότι θα ήθελε να δει τα πρώτα βήματα του Μποντ πριν γίνει ο γνωστός σε όλους κατάσκοπος.

Αναφορικά με το ποιος θα μπορούσε να ενσαρκώσει τον 007 στην επόμενη ταινία, ο Φασμπέντερ δεν φάνηκε ιδιαίτερα ζεστός στην προοπτική του Ράιαν Γκόσλινγκ, προτιμώντας κάποιον πιο κοντά στο στυλ του Τζακ Ο' Κόνελ. Στη συνέχεια όμως αναρωτιέται: «Ακόμα καλύτερα, μια Τζέιν Μποντ; Γιατί όχι μια γυναίκα;».

Επιπλέον, ο Φαμπέντερ δήλωσεπως

Reuters / Benoit Tessier

«Ακόμα καλύτερα, γιατί όχι μια Τζέιν Μποντ; Μια γυναίκα;» αναρωτιέται ο Μάικλ Φασμπέντερ.

θα ήθελε η ταινία να ξεκινάει με την στρατιωτική εκπαίδευση του Μποντ στην Βρετανία «αντί σε ένα γιώτ» ή σε στη Μέση Ανατολή, αντιμέτωπος με στρατοδικείο για πειθαρχικά παραπτώματα. Τότε, συνεχίζει ο Φασμπέντερ, εμφανίζεται ο «Μ» και προσφέρει στον ήρωα τη δυνατότητα να συμμετάσχει στο απόρρητο «double 0» πρόγραμμα, το οποίο θα απαιτεί να πρέπει να μπει στη φυλακή απαρατήρητος. Ένα είναι βέβαιο. Πως ο Φασμπέντερ έχει φαντασία.