Ματ Ντίλον και Μπρούνο Γκανζ στο νέο θρίλερ το Λαρς βον Τρίερ

matt-dillon-bruno-ganz
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η ταινία του Δανού σκηνοθέτη και σεναριογράφου αφηγείται την ιστορία ένος κατά συρροήν δολοφόνου με καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Ο Ματ Ντίλον και ο Μπρούνο Γκανζ είναι οι εκλεκτοί του Λαρς Φον Τρίερ που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο θρίλερ με τίτλο “The House That Jack Built”.

Η νέα ταινία του εκκεντρικού σκηνοθέτη, με budget μόλις 8.7 εκατομμύρια δολάρια, είχε αρχικά σχεδιαστεί ως τηλεοπτική σειρά. Στο “The House That Jack Built” o Φον Τρίερ αφηγείται την ιστορία του Τζακ, ενός κατά συρροήν δολοφόνου και τους φόνους που διαπράττει σε διάστημα 12 ετών. Στα μάτια του Τζακ κάθε φόνος του είναι και ένα έργο τέχνης. Στο “The House That Jack Built” θα εμφανιστεί και ο βετεράνος ηθοποιός Μπρούνο Γκανζ, στον οποίο ο Τζακ εξομολογείται τις πράξεις και τις σκέψεις του. Ο σκηνοθέτης δήλωσε  χαρούμενος που θα συνεργαστεί με τους δύο ηθοποιούς στο νέο του έργο.

O Λαρς φον Τρίερ στο φεστιβάλ των Καννών το 2005.

«Οι δυο κύριοι υπήρξαν ορόσημα στην κινηματογραφική μου εξέλιξh. Πέραν του ότι είναι μια σημαντική συνύπαρξη, πρόκειται για εξαιρετικούς ηθοποιούς που ταιριάζουν στην κινηματογραφική οικογένειά μου. Προσβλέπω με χαρά και υπερηφάνεια στη συνεργασία μας» δήλωσε ο Φον Τρίερ. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2018.