Μάικλ Κίτον: ένας Batman πολεμά τον Spider-Man

michael-keaton Tony Gentile
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που θέλουν τον Μάικλ Κίτον να μετατρέπεται σε Vulture στο “Homecoming”.

Μετά τον Joker, τον Penguin και την Catwoman, ο Μάικλ Κήτον θα τα βάλει με τον Spider-Man, αφού, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Marvel Studios, Κέβιν Φέιγκ, θα υποδυθεί τον Vulture, στο “Spider-Man: Homecoming”.

Σε συνέντευξη στην Toronto Sun, ο πρόεδρος της Marvel Studios συζήτησε γενικότερα για τους εχθρούς που θα αντιμετωπίσουν οι υπερήρωες στις μελλοντικές ταινίες. Συγκεκριμένα, η Κέιτ Μπλάντετ θα ενσαρκώσει την Hela στο “Thor: Ragnarok”, ο Τζος Μπρόλιν τον Thanos στις επόμενες συνέχειες των Avengers και ο Μάικλ Κήτον τον Vulture στη νέα ταινία με τον Spider-Man.

Το “Spider-Man: Homecoming”, που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2017, είναι μια συμπαραγωγή της Sony και της Marvel Studios, με τον Βρετανό Τομ Χόλαντ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο νέος Spider-Man έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο "Captain America: Civil War", με τον Χόλαντ να έχει υπογράψει συμβόλαιο για έξι ταινίες.

Στο παρελθόν o Κίτον υπήρξε ο Batman της DC Comics – ο αιώνιος αντίπαλος της Marvel – στις δυο ταινίες που σκηνοθέτησε ο Τιμ Μπάρτον, το 1989 και το 1992. Αν και αρχικά η επιλογή του σε αυτόν τον ρόλο είχε ξενίσει, αφού ο Κήτον τότε ήταν κυρίως γνωστός για τους κωμικούς του ρόλους, κατάφερε να δώσει μια πιο δραματική διάσταση στον Σκοτεινό Ιππότη και το alter ego τού Μπρους Γουέιν που τον έκανε σημείο αναφοράς στις ταινίες υπερηρώων.