Νέες φωτογραφίες από το “Star Wars: Rogue One”

star-wars Jonathan Olley/© Lucasfilm LFL 2016
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Υπομονή μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου μέχρι να γίνει η πρεμιέρα της νέας ταινίας.

Καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου "Star Wars: Rogue One", το Entertainment Weekly δημοσίευσε ορισμένες φωτογραφίες από τη νέα ταινία. Εκτός από τον γνώριμο Νταρθ Βέιντερ, την Τζέιν Έρσο και τον Όρσον Κρένικ που θα αποτελέσουν βασικούς της αυτοτελούς ταινίας, στις φωτογραφίες εμφανίζονται και άλλοι νέοι χαρακτήρες όπως ο Κάπταιν Κάσιαν Άντορ, o Μπόντι Ρουκ και ο Τσίρουτ Ίμουε. Άλλες φωτογραφίες τού δημοσιεύματος δείχνουν σκηνές μάχης και τα γυρίσματα της ταινίας.

Μετά την εξαγορά του franchise Star Wars από τον Τζορτζ Λούκας, η Disney έχει εστιάσει στις δικές τις προσθήκες στη μυθολογία της σειράς. Πέραν της βασικής νέας τριλογίας, η οποία ξεκίνησε πέρσι με το Επεισόδιο VII, η Disney σκοπεύει να κυκλοφορήσει τρεις αυτοτελείς ιστορίες, με πρώτη το "Rogue One".

Η επόμενη αυτοτελής ταινία θα εστιάζει στον Χαν Σόλο, ενώ για την τρίτη δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα. Πέραν των φημών για μια ταινία βασισμένη στον αινιγματικό και λιγομίλητο κυνηγό επικηρυγμένων Μπόμπα Φετ, ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει ως Μπεν Κενόμπι.