Emma Stone: «Κατέρρευσα στα γυρίσματα του Crazy, Stupid Love»

ryan-gosling-emma-stone Mario Anzuoni
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Ryan Gosling στην ρομαντική κομεντί το 2011.

Η Emma Stone και ο Ryan Gosling μπορεί να μαγεύουν κριτικούς και κοινό με τις μουσικοχορευτικές τους ικανότητες στο «La La Land», αλλά το 2011 «απέτυχαν» να συγκινήσουν με τις επιδόσεις τους στο «Crazy, Stupid Love». Σύμφωνα με συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή «The Graham Norton Show,» η Stone κατέρρευσε στα γυρίσματα της ταινίας όταν με τον Gosling έπρεπε να αναπαραστήσουν μια σκηνή από το «Dirty Dancing».

Συγκεκριμένα, ο Gosling έπρεπε να σηκώσει την Stone ψηλά, όπως ο Patrick Swayze σήκωσε την Jennifer Grey. Όπως εξήγησε όμως η Stone στην εκπομπή, η ίδια πάσχει από μια περίεργη φοβία όταν την σηκώνουν ψηλά, πάνω από το ύψος ενός μέσου ανθρώπου, δηλαδή κοντά στα δυο μέτρα. Η Stone δήλωσε ότι, λόγω αυτής της φοβίας, η σκηνή ήταν δύσκολη και πραγματικά κατέρρευσε, ενώ χρειάστηκε να ξαπλώσει για να συνέλθει. Αποκάλυψε, επίσης, πως όταν ήταν μικρή έσπασε και τα δυο της χέρια πέφτοντας από τους παράλληλους ζυγούς σε μάθημα γυμναστικής.

Ο Gosling εμφανίστηκε μαζί με τη Stone στην εκπομπή και αστειεύτηκε λέγοντας: «Ποτέ δεν μου έχει συνέβη κάτι παρόμοιο, αλλά φαντάζομαι πως αν μια μαρμότα πέσει από το δέντρο και προσπαθήσει να σου βγάλει τα μάτια, θα είναι κάτι αντίστοιχο». Στο τέλος, όπως είπαν οι δυο ηθοποιοί, χρειάστηκε η συνδρομή ενός κομπάρσου για το γύρισμα της επίμαχης σκηνής.