Ασπάστηκε το Ισλάμ η Lindsay Lohan;

lindsay-lohan Danny Moloshok
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η ηθοποιός ευχήθηκε «Alaikum salam» στους φανς της μέσω του Instagram.

Η οικογένεια της Lindsay Lohan διέψευσε τις φήμες ότι η ηθοποιός έχει ασπαστεί το Ισλάμ, οι οποίες διαδόθηκαν όταν αποφάσισε να σβήσει όλες τις φωτογραφίες της στο Instagram. Εκτός από το να σβήσει όλες τις φωτογραφίες, η Lohan ευχήθηκε στους φανς της «Alaikum salam». Αυτό το καιρό, η Lohan ζει στο Ντουμπάι και πολλοί θαυμαστές της ερμήνευσαν την κίνηση της στο Instagram ως προσπάθεια «κάθαρσης» στο πλαίσιο ασπασμού του Ισλάμ.

Instagram

Το ενδιαφέρον της ηθοποιού για το Ισλάμ δεν είναι πρόσφατο, αφού το 2015 φωτογραφήθηκε κρατώντας το Κοράνι και αργότερα με μαντίλα στην Τουρκία, προκαλώντας αντιδράσεις στα αμερικανικά μίντια. «Με σταύρωσαν για αυτό στην Αμερική. Με παρομοίωσαν με τον Σατανά. Ήμουν κακός άνθρωπος γιατί κρατούσα το Κοράνι», δήλωσε τότε η Lohan στο Dawn.com. «Ήμουν τόσο χαρούμενη που έφυγα [από την Αμερική] και επέστρεψα στο Λονδίνο μετά από αυτό, γιατί ένιωθα τόσο ανασφαλής στην ίδια μου τη χώρα. Εάν θέλω να μάθω [για το Ισλάμ], είναι δική μου θέληση» συμπλήρωσε στην συνέντευξή της.

Dawn.com

Η μαντίλα, όπως εξήγησε, της δόθηκε όταν βρισκόταν στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια βοηθώντας Σύρους πρόσφυγες. Αναφέρει ότι ένιωσε «ιδιαίτερη τιμή» όταν μια γυναίκα τής φόρεσε την μαντίλα, για να την φιλοξενήσει, παρά το γεγονός ότι της ήταν εντελώς ξένη. «Επειδή αυτή η γυναίκα πήρε το χρόνο για να μου δώσει [την μαντίλα] και ένα κομμάτι του εαυτού της, χωρίς καν να με ξέρει, δεν θα την βγάλω», συμπλήρωσε η Lohan.