«Ερωτικά παιχνίδια» στη Νέα Υόρκη

epikindunes-sxeseis
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Μιούζικαλ η δραματική ταινία με τους Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe, Reese Witherspoon και Selma Blair.

Βασισμένα στο ομώνυμο βιβλίο «Επικίνδυνες Σχέσεις» του Pierre Choderlos de Laclos, τα «Ερωτικά παιχνίδια» (Cruel Intentions) έκαναν πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη το 1999, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία στο box office.

Δεκαοχτώ χρόνια μετά, η ταινία του Roger Kumble με τους Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe, Reese Witherspoon και Selma Blair, ετοιμάζεται για τη θεατρική πρεμιέρα της στη Νέα Υόρκη. Γίνεται μιούζικαλ από τους Jordan Ross και Lindsey Rosin υπό τον τίτλο «Ερωτικά παιχνίδια: Το μιούζικαλ» (Cruel Intentions: The Musical) και ανοίγει αυλαία στις 11 Φεβρουαρίου στο (Le) Poisson Rouge.

Πρόκειται ουσιαστικά μια σύγχρονη θεατρική μεταφορά του βιβλίου του 1782 «Επικίνδυνες Σχέσεις», όπου η δράση μεταφέρεται από τη Γαλλία του 18ου αιώνα, σε μια Νέα Υόρκη παλαιότερης εποχής. Η υπόθεσή του αφορά την Kathryn και τον Sebastian, ετεροθαλή αδέρφια και πλουσιόπαιδα του Μανχάταν, που βάζουν ένα σατανικό στοίχημα σεξουαλικής κατάκτησης με πιόνια μια εκ πεποιθήσεως παρθένα, όπως και την αγαθή αρραβωνιαστικιά του πρώην φίλου της Kathryn.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ