Ταινίες της εβδομάδας (2/2/2017)

gold
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Περιπέτεια, μυστήριο, θρίλερ και κωμωδία στις νέες επιλογές του Φεβρουαρίου, για όλα τα γούστα.

«Gold»

Ένας άτυχος επιχειρηματίας ενώνει τις δυνάμεις του με ένα γεωλόγο για να ξετρυπώσουν χρυσάφι που βρίσκεται βαθιά μέσα στις ανεξερεύνητες και απάτητες ζούγκλες της Ινδονησίας.

«Άμεση Αποβίβαση»

Ο Χοσέ έχει μία τελευταία έκδοση κρατούμενου πριν την πολυπόθητη προαγωγή του. Όμως, ο κρατούμενός του, Ακίμ, εξοργίζεται όταν αντιλαμβάνεται ότι του έχουν φορτώσει κατά λάθος την ταμπέλα του υποψήφιου τρομοκράτη και τον στέλνουν πίσω στην Καμπούλ. Αυτό που ξεκινά σαν ταξίδι ρουτίνας καταλήγει σε μπελά, αφού το αεροπλάνο τους προσγειώνεται στη Μάλτα και ο Ακίμ διαφεύγει, αναγκάζοντας τον Χοσέ να ξεκινήσει το πιο τρελό ανθρωποκυνηγητό με αναπάντεχες και εκρηκτικές επιπλοκές!

«Rings: Σήμα Κινδύνου 3»

Υπάρχει ένα βίντεο. Πρώτα το παρακολουθείς. Μετά πεθαίνεις. Στο τρίτο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς ταινιών τρόμου «The Ring» θα μάθουμε τελικά την ιστορία της Σαμάρα, του ανατριχιαστικού κοριτσιού που ήταν παγιδευμένο σε μια κασέτα και σκόρπιζε το θάνατο.

«Δολοφονικά αμαξίδια»

Ο 20χρονος Ζολί, ο φίλος του κι ένας πρώην πυροσβέστης, χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων, σπρωγμένοι από απελπισία κι από φόβο πως σύντομα θα θεωρούνται άχρηστοι, αποφασίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη μαφία ως πληρωμένοι δολοφόνοι. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία θολώνουν και η ιστορία γίνεται ένα ιλιγγιώδες καλειδοσκόπιο που μας δείχνει γκάνγκστερ και πιστολίδια, αλλά και τη γεμάτη προκλήσεις και εμπόδια ζωή στο αμαξίδιο, όπως και τον πόνο που προξενεί η απόρριψη από τον πατέρα.

«Warrior's Gate»

Ένας Αμερικανός έφηβος ζει μία εικονική ζωή: στο σχολείο τον εκφοβίζουν, ενώ η μητέρα του εργάζεται σκληρά, προσπαθώντας να πληρώσει την υποθήκη του σπιτιού τους. Έτσι, με κάθε ευκαιρία, δραπετεύει από την πραγματικότητα μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μια μέρα, μεταφέρεται μαγικά στην αρχαία Κίνα, όπου και καλείται να γίνει ήρωας και να σώσει μία όμορφη πριγκίπισσα από τον βάρβαρο βασιλιά.

 

«Επιχείρηση Ανθρωποειδές»

Στην Τσεχοσλοβακία του 1942 ο Josef Gabčík και o Jan Kubiš φθάνουν στην κατεχόμενη Πράγα με σκοπό να φέρουν εις πέρας την επιχείρηση «Ανθρωποειδές»: την δολοφονία του αξιωματικού των SS Reinhard Heydrich, γνωστό και ως ο«σφαγέας της Πράγας». Εκεί οι δύο άντρες θα έρθουν σε επαφή με την  τοπική αντίσταση και με πολλές δυσκολίες  θα προσπαθήσουν να οργανώσουν  την επιχείρησή τους, η οποία ίσως να είναι η τελευταία της ζωής τους.