Nicole Kidman: «Ήμουν αρραβωνιασμένη με τον Lenny Kravitz»

nicole-kidman-botox
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε σχέση με τον μουσικό μετά το διαζύγιο από τον Tom Cruise.

Η Nicole Kidman αποκάλυψε ότι είχε αρραβωνιαστεί τον Lenny Kravitz, σε συνέντευξη που έδωσε στο διαδικτυακό περιοδικό The EDIT για την επερχόμενη σειρά του HBO, «Big Little Lies», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Zoe Kravitz.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Kidman ρωτήθηκε για την συμπρωταγωνίστριλα της και δήλωσε: «Την ξέρω, γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη με τον πατέρα της». Η Kidman σύναψε σχέση με τον τραγουδιστή το 2003, μετά το διαζύγιό της από τον Tom Cruise, αλλά την είχε κρατήσει μυστική. Στη συνέχεια υπογράμμισε στη συνέντευξή της ότι αγαπά τον Lenny και ότι τον θεωρεί έναν «υπέροχο άνθρωπο».

MTV

Αν και η Kidman είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι είχε αρραβωνιαστεί στα κρυφά, δε αποκάλυψε ποτέ σε ποιον. Το 2007 είχε δώσει μια συνέντευξη στο Vanity Fair και είχε σχολιάσει: «Απλά δεν ήταν σωστό. Εγώ δεν ήμουν έτοιμη. Δεν είμασταν έτοιμοι». Εκτός από τον Kravitz, όμως, η Kidman είχε φλερτάρει για λίγο με τον γνωστό τηλεπαρουσιαστή, Jimmy Fallon, προτού παντρευτεί τον τραγουδιστή της country Keith Urban το 2006.