Νέο επικό τρέιλερ του νέου «Βασιλιά Αρθούρου» με τον Jude Law

king-arthur-1
ΤΡΙΤΗ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Εμφανίζεται ο David Beckham σε μικρό ρόλo ως ένας γκρινιάρης και άσχημος ιππότης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017

Η επική ιστορία του Βασιλιά Αρθούρου και των Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη από τον Guy Richie. Στο «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού», ο Charlie Humman ενσαρκώνει τον Arthur, ο Jude Law τον Vortigern και ο Djimon Hounsou τον Sir Bedivere.

Στη νέα ταινία εμφανίζονται και οι Àstrid Bergès-Frisbey, Aidan Gillen, Eric Bana και Mikael Persbrandt, ενώ ο David Beckham έχει ένα μικρό ρόλο ως ένας γκρινιάρης και άσχημος ιππότης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πέρσι ότι χρειάστηκε αρκετό μακιγιάζ για να γίνει αγνώριστος και ότι, αν και είχε πολύ άγχος με τον ρόλο του, νιώθει ότι τα πήγε καλά και βρήκε την όλη εμπειρία συναρπαστική.

Μαζί με το τρέιλερ, η Warner Bros. αποκάλυψε και την πλοκή της ταινίας. Ο Jude Law υποδύεται τον Vortigern, ο οποίος καταλαμβάνει το θρόνο μετά τη δολοφονία του πατέρα του Αρθούρου. Ο νεαρός τότε πρίγκιπας Αρθούρος μεγαλώνει στους δρόμους της πόλης, χωρίς να έχει ιδέα για το ποιος είναι. Όλα όμως αλλάζουν όταν θα τραβήξει το μυθικό σπαθί Εξκάλιμπερ από τον βράχο και θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την πραγματική κληρονομιά του. Η νέα ταινία του Guy Richie θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017