O Indiana Jones επιστρέφει το καλοκαίρι του 2019

indiana-Jones-1
ΤΡΙΤΗ, 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Harrison Ford και Steven Spielberg συνεργάζονται ξανά μετά το «Βασίλειο του κρυστάλλινου κρανίου» του 2008.

Η Disney επιβεβαίωσε τις φήμες για μια πέμπτη ταινία Indiana Jones, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα κάνει την πρεμιέρα της στις 19 Ιουλίου του 2019. Ο Harrison Ford θα επιστρέψει για άλλη μια φορά στον ρόλο που τον καθιέρωσε την δεκαετία του 1980, ενώ ο Steven Spielberg θα σκηνοθετήσει.

«Ο Indiana Jones είναι ένας από τους μεγάλους ήρωες στην ιστορία του κινηματογράφου και ανυπομονούμε να τον φέρουμε πίσω στην μεγάλη οθόνη το 2019. Είναι τόσο σπάνιο να έχει κανείς έναν τόσο τέλειο συνδυασμό σκηνοθέτη, παραγωγών, ηθοποιού και ρόλου, που δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτή την περιπέτεια με τον Harrison και τον Steven», δήλωσε ο πρόεδρος της Disney Alan Horn.

Σύμφωνα με την φημολογία που έχει αναπτυχθεί, ο Chris Pratt ενδέχεται να εμφανιστεί στη νέα ταινία και ο John Williams πρόκειται να συνθέσει τη μουσική της, ενώ, σύμφωνα με τον Spielberg, ο George Lucas θα έχει ρόλο εκτελεστικού παραγωγού. «Προφανώς δεν θα έκανα ποτέ μια ταινία "Indiana Jones" χωρίς τον George Lucas, θα ήταν εξωφρενικό», είχε δηλώσει τον περασμένο Ιούνιο στο Hollywood Reporter. Ο Spielberg στη συνέχεια καθησύχασε τους φανς της σειράς ότι δεν σκοπεύει να «σκοτώσει» τον διάσημο αρχαιολόγο στην νέα ταινία.