Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα ήταν η κρεβατοκάμαρα της Barb του «Stranger Things»;

ii-barb
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Το Imagined Interiors αποκαλύπτει τον προσωπικό κόσμο αγαπημένων ηρώων της μικρής και μεγάλης οθόνης.

Εάν αναρωτηθήκατε ποτέ πως θα ήταν οι προσωπικοί χώροι των αγαπημένων σας χαρακτήρων τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών, την απάντηση έχουν δυο γυναίκες από το Σικάγο. Έχοντας μανία με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, δημιούργησαν την ιστοσελίδα Imagined Interiors, όπου αναπαριστούν τους προσωπικούς χώρους των αγαπημένων τους ηρώων, όπως τους φαντάζονται.

Imagined Interiors

Εδώ πίνει το καφεδάκι της η Melanie Daniels στα «Πουλιά» του Alfred Hitchcock.

Οι δημιουργίες του Imagined Interiors βασίζονται στις προσωπικότητες των χαρακτήρων, καθώς και τον τόπο και τον χρόνο στον οποίο υπάρχουν. Για την ώρα, οι συνθέσεις είναι αρκετά «εξειδικευμένες» και μπορεί να μην είναι όλοι οι χαρακτήρες γνωστοί , όπως η Libby Mae Brown από το «Περιμένοντας τον Guffman», ωστόσο υπάρχουν και κλασικές περιπτώσεις, όπως η Melanie Daniels, από τα «Πουλιά» του Alfred Hitchcock.

Imagined Interiors

Από το διαμέρισμα της Jane Henderson στο «Παρίσι - Τέξας» του Wim Wenders.

Η τελευταία δημιουργία του Imagined Interiors, η οποία είναι η κρεβατοκάμαρα της Barb από το «Stranger Things», είναι ίσως η πιο πετυχημένη (μέχρι στιγμής), με πολύχρωμα σεντόνια, περιοδικά και βιντεοκασέτες της εποχής να σκιαγραφούν τον χαρακτήρα της. Σε κάθε περίπτωση που εξετάζουν, οι δυο σχεδιάστριες εξηγούν πώς κατέληξαν στις συγκεκριμένες συνθέσεις και στις λεπτομέρειες.