Iggy Pop και Patti Smith στην νέα ταινία του Terrence Malick

song-to-song Van Redin
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Rooney Mara, Natalie Portman, Michael Fassbender και Ryan Gosling στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ένα βίντεο από τα γυρίσματα του «Song to Song» αποκαλύπτει ότι η νέα ταινία του Terrence Malick θα έχει εμφανίσεις από τον Iggy Pop, την Patti Smith, τους Red Hot Chili Peppers και τους Black Lips, μεταξύ άλλων. Η ταινία του Malick διαδραματίζεται στη μουσική σκηνή του Ώστιν του Τέξας και αφηγείται την ιστορία δυο ζευγαριών «στο κυνήγι της επιτυχίας μέσα από ένα ροκ εντ ρολ τοπίο αποπλάνησης και προδοσίας». Τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες ενσαρκώνουν η Rooney Mara, η Natalie Portman, ο Michael Fassbender και ο Ryan Gosling.

Σε δημοσίευμά του, το Pitchfork ισχυρίζεται ότι η Lykke Li υποδύεται την πρώην ερωμένη του χαρακτήρα του Gosling και μαζί ερμηνεύουν το «It Hurts to Be Alone» των Bob Marley and the Wailers. Οι Black Lips από την πλευρά τους παίζουν το συγκρότημα του χαρακτήρα της Rooney Mara.

Broad Green Pictures / Van Redin

Ryan Gosling και Lykke Li ερμηνεύουν το «It Hurts to Be Alone» του Bob Marley.

Εκτός από τους προαναφερθέντες, στην ταινία θα εμφανιστούν, ως οι εαυτοί τους, οι John Lydon και Alan Palomo (πιο γνωστός ως Neon Indian), καθώς και οι Diplo, Tegan and Sara, Florence Welch και Big Freedia. Όπως συνηθίζει ο Malick στις ταινίες του γενικότερα, υπήρξαν πολλά συγκροτήματα που εμφανίστηκαν στα γυρίσματα (όπως οι Arcade Fire, Iron & Wine και Fleet Foxes), αλλά τελικά οι σκηνές τους κόπηκαν από την τελική εκδοχή της ταινίας.

Broad Green Pictures

O Michael Fassbender τα λέει με τον Iggy Pop.

Broad Green Pictures / Van Redin

Η Patti Smith και η Rooney Mara στο «Song To Song»

Το soundtrack της ταινίας πάντως θα είναι ιδιαίτερα πλούσιο, αφού, εκτός από το ακυκλοφόρητο τραγούδι της Patti Smith «God Running», θα περιλαμβάνει κομμάτια των Die Antwoord, Bob Dylan, the Plasmatics, Julianna Barwick, Meredith Monk, Gyptian και Sharon Van Etten μεταξύ άλλων.