Ο Joshua Jackson κάνει ντεμπούτο στο Broadway με «Τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού»

static-playbill
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Ο σταρ της τηλεοπτικής σειράς «The Affair» θα συμπρωταγωνιστήσει με την κωφή ηθοποιό, Lauren Ridloff στο θεατρικό δράμα του Mark Medoff.

Δώδεκα χρόνια μετά την παρθενική του εμφάνιση στο θεατρικό σανίδι και δη του West End στο «A Life in the Theatre» του David Mamet, ο Joshua Jackson επιστρέφει στη σκηνή για να πραγματοποιήσει αυτή τη φορά το ντεμπούτο του στο Broadway.

Ο σταρ της τηλεοπτικής σειράς «The Affair» θα πρωταγωνιστήσει στο δράμα «Τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού» του Mark Medoff, που θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2018.

Μουσική, Εικαστικά, Βιβλίο και όλα τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης 

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του βραβευμένου με Tony σκηνοθέτη Kenny Leon θα υποδυθεί τον Τζέιμς Λιντ, ένα δάσκαλο που αναλαμβάνει να διδάξει σ' ένα ίδρυμα κωφαλάλων. Εκεί, γνωρίζεται με τη Σάρα, μια κωφάλαλη που δουλεύει στο ίδρυμα και λόγω παιδικών τραυμάτων αρνείται να μιλήσει. Το ρόλο της Σάρας θα αναλάβει η κωφή ηθοποιός και ανακηρυγμένη ως «Miss Deaf America» σε διαγωνισμό καλλιστείων, Lauren Ridloff.

Για την ιστορία να πούμε ότι «Τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού» πρωτοπαρουσιάστηκαν το 1979 σε θέατρο της Καλιφόρνια με τους Phyllis Frelich και John Rubinstein να πρωταγωνιστούν και να βραβεύονται με Tony για την ερμηνεία τους. Το 1986, μεταφέρθηκαν στην μεγάλη οθόνη από την Randa Haines, με τους Marlee Matlin και William Hurt στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η πρώτη μάλιστα απέσπασε το Όσκαρ Α΄Γυναικείου Ρόλου και είναι η πρώτη κωφή ηθοποιός που έχει βραβευτεί ποτέ με χρυσό αγαλματίδιο.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Σημειώνεται ότι η τελευταία φορά που είδαμε «Τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού» επί ελληνικού εδάφους ήταν τη σεζόν 2015-2016 στο Θέατρο Βεάκη δια χειρός Γιάννη Βούρου με τον ίδιο στο ρόλο του Τζέιμς και έχει στο πλάι του τη «Σάρα», Χρύσα Παππά.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ