Ο Ian McKellen επιστρέφει ως Gandalf στη θεατρική σκηνή

gandalf
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Ο 77χρονος Sir της υποκριτικής θα αναβιώσει τον ίσως πιο δημοφιλή κινηματογραφικό ρόλο του στο σανίδι.

Όλες οι παραστάσεις, κρικές, συνεντεύξεις και αποκλειστικά νέα για τα θεατρικά δρώμενα της πόλης

Έχουν περάσει δεκαέξι χρόνια από τότε που υποδύθηκε για πρώτη φορά τον Gandalf στην πρώτη ταινία της τριλογίας «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών: Η συντροφιά του δαχτυλιδιού». Κι απ’ ό,τι φαίνεται, ο Ian McKellen αναπόλησε τον μάγο, που τον έκανε διάσημο και αγαπητό ακόμη και στις πιο μικρές ηλικίες.

Ο 77χρονος Βρετανός ηθοποιός, που χρίστηκε Sir το 1991 για τις υπηρεσίες του στις τέχνες του θεάματος, θα αναβιώσει τοn ρόλο του Gandalf, καθώς και άλλους εμβληματικούς ρόλους του στο one man show που ετοιμάζει με τίτλο «Shakespeare, Tolkien, Others & You» και το οποίο θα παρουσιαστεί από τις 3 έως τις 9 Ιουλίου στο Park Theatre του Λονδίνου.

«Θα ανατρέξω στην εδώ και πέντε δεκαετιών πορεία μου στη μεγάλη οθόνη και θα προσκαλέσω ηθοποιούς και σκηνοθέτες για να συζητήσω μαζί τους, με το κοινό να μπορεί να θέσει τόσο σε εμένα, όσο και στους προσκεκλημένους μου τις ερωτήσεις του», δηλώνει ο McKellen.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος υπογράμμισε, η παράσταση θα πραγματοποιηθεί για καλό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Park Theatre, προκειμένου να μπορέσει να ορθοποδήσει οικονομικά και κατ’ επέκταση καλλιτεχνικά.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ