Εξκάλιμπερ, εκρήξεις και ελέφαντες στο τρέιλερ του νέου «Βασιλιάς Αρθούρος»

king-arthur-legend-of-the-sword
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Ο «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 11 Μαΐου.

Ο μύθος του Βασιλιά Αρθούρου και των Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης στο Κάμελοτ ξαναζωντανεύει στο «Ο Βασιλιάς Αρθούρο: Ο θρύλος του σπαθιού» από τον Guy Richie, με τον Charlie Hunnam στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό χαρακτήρα και τον Jude Law ως τον βασικό του ανταγωνιστή,  Βόρτιγκερν.

Το τελικό τρέιλερ δίνει παραπάνω πληροφορίες για την νέα ταινία, η οποία εξετάζει τη ζωή του Αρθούρου πριν βρει το μαγικό σπαθί, το Εξκάλιμπερ και γίνει βασιλιάς. Στο διάβα του θα βρεθεί ο Βόρτιγκερν, ο οποίος σκότωσε τον πατέρα του Αρθούρου και έχει γίνει απόλυτος άρχοντας. Η επική σύγκρουση των δύο, όπως αποκαλύπτει το τρέιλερ, είναι αναπόφευκτη.

YouTube

Η ταινία θυμίζει στο ύφος το «Ο Σκοτεινός Ιππότης» του Christopher Nolan, έχοντας έναν ωμό ρεαλισμό, με τον νεαρό Αρθούρο να εκπαιδεύεται και να αντιμετωπίζει το παρελθόν του, ώστε να γίνει ο ήρωας που όλοι έχουμε κατά νου. Επειδή όμως έχουμε να κάνουμε με έναν μυθικό ήρωα, δεν λείπουν από το εντυπωσιακό τρέιλερ ορισμένες εξάρσεις, όπως οι τεράστιοι πολεμικοί ελέφαντες που θυμίζουν περισσότερο τα ΑΤ-ΑΤ walkers του «Ο Πόλεμος των Άστρων». Η ταινία «Ο Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 11 Μαΐου.