O Pierce Brosnan μιλά για τον θάνατο της συζύγου και της κόρης του

pierce-brosnan
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

«Δεν βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Το σκοτεινό, μελαγχολικό μαύρο σκυλί από την Ιρλανδία κάθεται δίπλα μου ανά καιρούς».

Ο πρώην Τζέημς Μποντ Pierce Brosnan μίλησε για τον θάνατο της συζύγου και της κόρης του από την επάρατο νόσο, σε μια συνέντευξη. Η πρώτη σύζυγος του Brosnan, η ηθοποιός Cassandra Harris, πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών το 1991, ενώ η κόρη τους Charlotte πέθανε από την ίδια ασθένεια το 2013. Η ίδια μορφή καρκίνου χτύπησε και την επί χρόνια συνεργάτιδα παραγωγό του Brosnan Beau Marie St Clair, η οποία πέθανε το 2016.

Μιλώντας στο Esquire, ο Brosnan εξήγησε ότι οι απώλειες επηρέασαν το πώς προσεγγίζει τη ζωή. «Δεν βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, πίστεψέ με. Το σκοτεινό, μελαγχολικό μαύρο σκυλί από την Ιρλανδία κάθεται μου δίπλα ανά καιρούς», δήλωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό. Συνεχίζοντας, ο πρώην Μποντ μίλησε για την καθημερινότητά του: «Οι ημέρες μου είναι γεμάτες κατά έναν αβίαστο τρόπο. Αυτό το πρωί γυμνάστηκα, διάβασα τους New York Times, χάρηκα που είδα τη γυναίκα μου στην αίθουσα του μοντάζ και μετά ήρθα για τη συνέντευξη.

Καταλήγοντας, ο Brosnan σχολίασε πως «δε χρειάζεσαι μεγάλο σπίτι. Χρειάζεσαι ένα καλό τραπέζι για να κάθεσαι, ένα καλό κρεβάτι για να κοιμάσαι, μια θέα και ένα υπέροχο μπουκάλι κρασί».