Η «Ομίχλη» του Stephen King θα είναι κάτι ξεχωριστό

the-mist-tv
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Κυκλοφόρησε το καταιγιστικό τρέιλερ της τηλεοπτικής σειράς, που θυμίζει κάτι από «The Walking Dead».

Μια από τις κλασσικές νουβέλες τρόμου του Stephen King, η «Ομίχλη», ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στην μικρή οθόνη από την Spike TV, φέτος τον Ιούνιο.

Η νουβέλα είχε μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη από τον Frank Darabont, του σκηνοθέτη της ταινίας «Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ», το 2007. Το έργο εστιάζει στους κατοίκους μιας μικρής πόλης των ΗΠΑ η οποία καλύπτεται από μια περίεργη πυκνή ομίχλη, μέσα από την οποία εμφανίζονται τρομακτικά τέρατα. Σε αντίθεση με το μυθιστόρημα και την ταινία, τα οποία εστιάζουν στα δρώμενα μέσα σε ένα σουπερμάρκετ, η σειρά θα εξερευνήσει και θα επεκτείνει τον κόσμο που δημιούργησε ο King.

O Thomas Jane είχε πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά της «Ομίχλης» το 2007.

Αναφορικά με την τηλεοπτική σειρά, ο δημιουργός της Christian Torpe δήλωσε στο Entertainment Weekly πως «ήθελα να σεβαστώ το πρωτότυπο έργο, αλλά η αίσθηση μου ήταν πως ήδη υπήρχε μια εξαιρετική μεταφορά από τον Frank Darabont. Η νουβέλα είναι 200 σελίδες και [διαδραματίζεται] σε μια τοποθεσία, οπότε χρειάστηκε να το αλλάξουμε αυτό για να φτιάξουμε μια σειρά. Αλλά θέλαμε να παραμείνουμε πιστοί στην ουσία της ιστορίας».