Νέες αποκαλύψεις για την επερχόμενη «Captain Marvel»

brie-larson Mario Anzuoni

Η Brie Larson θα ενσαρκώσει την Captain Marvel.

ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Η στολή που θα φορά η Brie Larson θα θυμίζει λίγο αυτή του Captain America.

Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την «Captain Marvel», οι οποίες μάλλον θα χαροποιήσουν τους φανς της σειράς. Η «διαρροή» προέκυψε όταν μια ομάδα δημοσιογράφων είδε τρεις εικόνες στα γραφεία της Disney Studios, όπου η πρωταγωνίστρια της ταινίας Brie Larson ήταν ντυμένη με την στολή της Captain Marvel.

Marvel

Σύμφωνα με το Vanity Fair, στις φωτογραφίες περιλαμβάνεται ένα κοντινό πλάνο που δείχνει το πρόσωπο και τους ώμους της Captain Marvel. Στη δεύτερη φωτογραφία η ηρωίδα έχει πάρει μια ηρωική πόζα (αντίστοιχη της Wonder Woman) πάνω σε έναν βράχο, ενώ στην τρίτη η Captain Marvel είναι έτοιμη να συγκρουστεί με ένα τεράστιο ρομποτικό πλάσμα.

Marvel

Η στολή της Captain Marvel θα έχει ορισμένες ομοιότητες με την στολή του Captain America των Avengers.

 Σε όλες τις φωτογραφίες η Larson φορά την ίδια κόκκινη και μπλε στολή, με το περιοδικό να αναφέρει ότι τα χρώματα είναι πιο σκούρα από αυτά των κόμικ και πιο κοντά στην παλέτα χρωμάτων που χρησιμοποιήθηκε στον Captain America. To άρθρο σημειώνει ότι η εσάρπα που παραδοσιακά φορά στη μέση της έχει αντικατασταθεί από μια λεπτή ζώνη σε σκούρο κόκκινο χρώμα, για να ταιριάζει με τα γάντια και τις μπότες της. Επίσης, το αστέρι στο στήθος της είναι περισσότερο λευκό, παρά άσπρο, ενώ τα μαλλιά της (τα οποία η Larson είχε προβλέψει ότι μπορεί να διχάσουν τους φαν του κόμικ) φτάνουν στους ώμους.