Πόλεμος προσφορών από τα στούντιο για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ

spectre
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Οι παραγωγοί ελπίζουν να πείσουν τον Daniel Craig να επιστρέψει για άλλη μια ταινία.

Πέντε στούντιο ερίζουν για τα δικαιώματα της επόμενης ταινίας Τζέιμς Μποντ, αφού πρόσφατα έληξε το συμβόλαιο μεταξύ των ιδιοκτητών του franchise και της Sony. Ο Τζέιμς Μποντ «ανήκει» στις MGM και Eon, οι οποίες δέχονται προσφορές για το επόμενο σπίτι του «007». Το 2006 είχαν συνάψει συμφωνία με τη Sony Pictures Entertainment για τη διανομή τεσσάρων ταινιών, ξεκινώντας με το «Casino Royale» και τελειώνοντας με το «Spectre» του 2015.

Εκτός από τη Sony, προσφορές έχουν καταθέσει είναι η Warner Bros., η Universal Pictures, η 20th Century Fox καθώς και η πιο μικρή Anapurna. Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, οι MGM και Eon θα προσφέρουν συμβόλαιο για μια ταινία, σε αντίθεση με την προηγούμενη συμφωνία με την Sony.

Ποιος θα είναι άραγε ο επόμενος Τζέιμς Μποντ;

Το κάστινγκ για την επόμενη ταινία δεν φαίνεται να έχει συζητηθεί στις συναντήσεις μεταξύ των ιδιοκτητών του franchise και των στούντιο, αλλά οι παραγωγοί ελπίζουν να πείσουν τον Daniel Craig να επιστρέψει για άλλη μια ταινία. Ο ίδιος ο ηθοποιός προσφάτως έχει εκφραστεί θετικά, οπότε υπάρχουν βάσιμες ελπίδες για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Εφόσον όμως ο Craig δεν τα βρει με τους παραγωγούς, την κούρσα διαδοχής του στο ρόλο οδηγούν ο Michael Fassbender και ο James Norton.