Νέα στοιχεία για την υπόθεση της συνέχειας του «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται»

fantastic-beasts-and-where-to-find-them
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Θα εμφανιστούν ο μυστηριώδης αδερφός του Νιουτ Σκαμάντερ και ο Ντάμπλντορ σε νεαρή ηλικία.

Ο Callum Turner βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους παραγωγούς των ταινιών «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται» για να υποδυθεί τον αδερφό του Νιουτ Σκαμάντερ στη νέα συνέχεια, η οποία θα διαδραματιστεί στο Παρίσι. Ο Turner έχει παίξει σε ταινίες όπως τα «Queen & Country», «Green Room» και «Assassin’s Creed», ενώ εμφανίστηκε και στην πρόσφατη τηλεοπτική μεταφορά του «Πόλεμος και Ειρήνη» από το BBC.

BBC / Mitch Jenkins

Ο Callum Turner εμφανίστηκε στην πρόσφατη τηλεοπτική μεταφορά του «Πόλεμος και Ειρήνη» από το BBC.

Ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, αφού γίνεται μόλις μια αναφορά σε αυτόν στην πρώτη ταινία. Ο Θησέας Σκαμάντερ φέρεται να είναι ένας Auror ο οποίος δεν συγκινείται εύκολα από τις μαγικές αναζητήσεις του αδερφού του. Ο αδερφός Σκαμάντερ έχει ως αποστολή από το Βρετανικό Υπουργείο Μαγείας να συλλάβει τον διαβόητο και επικίνδυνο Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ, τον οποίο υποδύεται ο Jonny Depp.

Ο Jude Law θα παίξει τον μάγο Άλμπους Ντάμπλντορ από την σειρά «Χάρι Πότερ» σε νεαρή ηλικία.

Μαζί με τον Eddie Redmayne στον ρόλο του Νιουτ Σκαμάντερ, στη νέα ταινία θα εμφανιστεί ο Jude Law στον ρόλο του μάγου Άλμπους Ντάμπλντορ σε νεότερη ηλικία. Η πρώτη από τις τέσσερις συνέχειες που έχει σχεδιάσει η J.K. Rowling αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της τον Νοέμβριο του 2018.