Ο «Captain America» είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στο Broadway

captain-america-civil-war
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Ο Chris Evans θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο περίφημο θέατρο της Νέας Υόρκης στο πλευρό του Michael Cera.

Ακριβώς δεκαεπτά χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη φορά που εμφανίστηκε σε μεγάλη και μικρή οθόνη και ο Chris Evans ετοιμάζεται τώρα για την παρθενική του εμφάνιση στη θεατρική σκηνή και δη σε εκείνη του Broadway.

Μουσική, Εικαστικά, Βιβλίο και όλα τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης 

Ο 35χρονος Αμερικανός ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την επιτυχημένη σειρά ταινιών Captain America, θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Michael Cera στην παράσταση «Lobby Hero», που θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2018 σε Second Stage Theater στο Helen Hayes Theater.

Πρόκειται για ένα έργο του Kenneth Lonergan, του συγγραφέα και σεναριογράφου του οσκαρικού Manchester by the Sea, το οποίο εξερευνά το τι συμβαίνει όταν τα συναισθήματα έρχονται σε ρήξη με τις ηθικές αρχές, καθώς και το πώς οι επιλογές που λαμβάνουμε υπό πίεση τελικά μας καθορίζουν.

Νέες αφίξεις στον χώρο της γεύσης, κριτικές εστιατορίων και όλα τα γαστρονομικά νέα

Η ιστορία του περιστρέφεται γύρω από ένα φόνο σε διαμέρισμα στο Μανχάταν και ακολουθεί τις κινήσεις και τα ίχνη ενός νεαρού φιλόδοξου φύλακα ασφαλείας, το αδίστακτο αφεντικό του και δύο αστυνομικούς.  Τη σκηνοθεσία του «Lobby Hero» θα αναλάβει ο Trip Cullman.