Κερδίστε προσκλήσεις για το «Κορίτσι του στίχου» στο En Lefko Film Festival

to-koritsi-tou-stixou
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Εξασφαλίσαμε τρεις διπλές προσκλήσεις για εσάς. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook και μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 27 Απριλίου.

Ο Έρικ, ένας νεαρός μουσικός που σπουδάζει στο Λονδίνο, γνωρίζει εντελώς τυχαία τη Τζο και την ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Μόνο που το κορίτσι θα εξαφανιστεί από την ζωή του ξαφνικά, ακριβώς όπως μπήκε σε αυτήν.

Ο Έρικ πρέπει να την ξαναβρεί, και γι αυτό δε θα διστάσει να ταξιδέψει μέχρι την έρημο της Νεβάδα, στο ψυχεδελικό φεστιβάλ Burning Man. Εκεί θα τη βρει, θα την χάσει και θα χαθεί ο ίδιος σε μια παραισθησιακή εμπειρία γεμάτη μουσική, με το αυθεντικό τοπίο του Burning Man να προσφέρει ένα σχεδόν ονειρικό σκηνικό σε αυτό το χαοτικό ταξίδι.

Το clickatlife.gr σε συνεργασία με το En Lefko Film Festival σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την ταινία. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook και κερδίστε τρεις διπλές προσκλήσεις που εξασφαλίσαμε για εσάς, για την προβολή της ταινίας την Πέμπτη 27 Απριλίου και ώρα έναρξης 17:30 στον κινηματογράφο Δαναό (Λ. Κηφισίας 109).