Κερδίστε προσκλήσεις για προβολές του En Lefko Film Festival, την Παρασκευή 28/4

kentro-tou-kosmou1
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Εξασφαλίσαμε τρεις διπλές προσκλήσεις για εσάς, για καθεμία από τις ταινίες «Eίσαι το κέντρο του κόσμου» και «Πεταλούδες στο στομάχι». Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook και μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 28 Απριλίου.

Είσαι το κέντρο του κόσμου

Την πρώτη ημέρα του σχολείου μετά τις διακοπές, ο 17χρονος Φιλ γνωρίζει το νέο του συμμαθητή, τον γοητευτικό και μυστηριώδη Νίκολας. Και τότε το κέντρο του κόσμου του αλλάζει θέση για πάντα. Είναι ο πρώτος έρωτας, και είναι τόσο όμορφος που μπορεί να γίνει αβάσταχτος – ειδικά όταν η υπόλοιπη ζωή του μοιάζει να ταρακουνιέται βίαια από καλά κρυμμένα μυστικά. Βασισμένη στο ομώνυμο best seller του Αντρέας Στάϊνχεφελ, μια ταινία ενηλικίωσης που αναζωογονεί, ξυπνώντας μέσα σου το καλοκαίρι και μαζί τα πιο μύχια αισθήματα της εφηβείας. Η ταινία θα προβληθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου, στις 17:15, στον κινηματογράφο Ιντεάλ (Πανεπιστημίου 46). 

Το clickatlife.gr σε συνεργασία με το En Lefko Film Festival σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την ταινία. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook και κερδίστε τρεις διπλές προσκλήσεις που εξασφαλίσαμε για εσάς, για την προβολή της ταινίας «Είσαι το κέντρο του κόσμου», και άλλες ακόμη τρεις διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «

Πεταλούδες στο στομάχι»

Πεταλούδες στο στομάχι

Ο Τζέικ, ο Κάιλ και ο Τζάρεντ σκοτώνουν το χρόνο της εφηβείας τους παίζοντας μπιλιάρδο, καπνίζοντας μπάφους, βλέποντας πορνό και μιλώντας ασταμάτητα για το σεξ. Με λίγα λόγια, κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν μια μικρή διέξοδο από τη μουντή ζωή του συγκροτήματος κατοικιών όπου διαμένουν. Όλοι έχουν τους δαίμονές τους. Όμως ένας από αυτούς έχει ένα φοβερό μυστικό, που δε μπορεί να μοιραστεί με κανέναν. Ένα σκηνοθετικό ντεμπούτο που στοιχειώνει και δίκαια έφυγε με την Κρυστάλλινη Άρκτο του τμήματος Generation 14plus του Φεστιβάλ Βερολίνου. Η ταινία θα προβληθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου, στις 17:15, στον κινηματογράφο Δαναό (Λ. Κηφισίας 109).