Η Hilary Swank στη νέα μίνι σειρά του Danny Boyle

hilary-swank Danny Moloshok
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Ο Βρετανός σκηνοθέτης θα εξερευνήσει την πολύκροτη απαγωγή του John Paul Getty.

Η απαγωγή του John Paul Getty III τη δεκαετία του 1970 έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο του Ridley Scott (ο οποίος ετοιμάζει την ταινία «All The Money In The World») όσο και του Danny Boyle, ο οποίος  δουλεύει πάνω σε μια μίνι τηλεοπτική σειρά για την FX μαζί με τους σταθερούς τους συνεργάτες, τον σεναριογράφο Simon Beaufoy και τον παραγωγό Christian Colson.

Στη σειρά του Boyle θα πρωταγωνιστήσει η Hillary Swank ως Gail Getty, μητέρα του θύματος, η οποία προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τον γιο της. Τον παππού του θύματος και κροίσου της πετρελαίων θα ερμηνεύσει ο Donald Sutherland. Η μητέρα του John Paul Getty είχε χωρίσει από τον σύζυγό της και προσπάθησε να πληρώσει τα λύτρα στους απαγωγείς από μόνη της, παρά το γεγονός ότι δεν είχε τη δυνατότητα.

Σύμφωνα με το Variety, η σειρά θα αποτελείται από δέκα επεισόδια και θα διαδραματίζεται το 1973, εστιάζοντας στο χάος που ακολούθησε μετά την απαγωγή που οργάνωσε η Μαφία. Η αστυνομία αρχικά θεώρησε την απαγωγή φάρσα, ενώ ο παππούς αρχικά ήταν απρόθυμος να βοηθήσει. Τελικά ενέδωσε και πλήρωσε τα λύτρα όταν παρέλαβε το αυτί του εγγονού του. Εννέα από τους απαγωγείς συνελήφθησαν αργότερα, συμπεριλαμβανομένων αρκετών υψηλόβαθμων στελεχών της Μαφίας της Καλαβρίας, αλλά μόλις δυο καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης.