Κερδίστε προσκλήσεις για τον Παύλο Παυλίδη και τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στο Kremlino

kremlino-zaralikos-paulidis
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΜΑΙΟΥ 2017

Εξασφαλίσαμε δυο διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση του Χριστόφορου Ζαραλίκου και ακόμη δυο για το live του Παύλου Παυλίδη, την Παρασκευή 5/5 και το Σάββατο 6/5 αντίστοιχα, στο Kremlino. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook και μπείτε στην κλήρωση.

Stand Up Comedy @Kremlino με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο
Παρασκευές 5 & 12 Μαΐου 2017

Μία από τις πιο επιτυχημένες stand up comedy παραστάσεις της χρονιάς που γρήγορα έγινε σημείο αναφοράς στη βραδινή διασκέδαση της Αθήνας, έρχεται για 2 παραστάσεις στο Kremlino του Πειραιά τις Παρασκευές 5 & 12 Μαΐου. 
Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στον Πειραιά! Σατιρίζει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας, «παίζει» με το κοινό και ως γνήσιο πειραχτήρι δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο. Στην παράσταση υπάρχει όπως πάντα, άφθονο γέλιο μέχρι δακρύων, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι εύστοχοι σχολιασμοί και βεβαίως οι αυτοσαρκασμοί. 
Ο ίδιος ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δηλώνει: «Ο καλύτερος Έλληνας;; κωμικός, σύμφωνα με την έγκυρη γνώμη της μάνας μου, για 2 παραστάσεις στον Πειραιά. Πολιτική σάτιρα μέχρι να μου βάλουν τσιμέντο στα πόδια και να με πετάξουν στην θάλασσα. 
Ακατάλληλη για διαφημιστές και φασίστες. Υπερήφανος χορηγός της παράστασης ο Αρτέμης Σώρρας».

Ηχοληψία: Κωνσταντίνος Χαϊκάλης. 
Ώρα προσέλευσης: 21.30 Ώρα έναρξης: 22.30

Παύλος Παυλίδης & b-movies
6 Μαϊου στο @Kremlino

Ο Παύλος Παυλίδης με τους ανανεωμένους b-movies ανεβαίνουν στη σκηνή του Kremlino το Σάββατο 6 Μαϊου. Θα μας ξεναγήσουν στις μουσικές διαδρομές του αγαπημένου τραγουδοποιού τόσο από την αξέχαστη εποχή των «Ξύλινων Σπαθιών» όσο και από τη μεταγενέστερη πορεία του.
Οι B-movies είναι οι : Τόλης Δεληγιάννης – μπάσο
Ορέστης Μπενέκας – πλήκτρα
Δημήτρης Οικονόμου – τύμπανα
Αλέκος Βουλγαράκης – ηλ. κιθάρα

Γενική είσοδος : 13 ευρώ με μπύρα ή κρασι
Φοιτητικό εισιτήριο / Ανέργων : 10 ευρώ
Προπώληση : viva.gr
Ώρα έναρξης 22.30

Info
Kremlino Stage
Καραϊσκου 119 Πειραιάς
Τηλ. 210410 0010