Κερδίστε προσκλήσεις για το Colour Day Festival 2017

mouzourakis-colour-day-festival
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2017

Πλησιάζει η ώρα για το 3ο Colour Day Festival που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ με παρουσιαστή τον Πάνο Μουζουράκη και εμείς σας εξασφαλίσαμε δύο διπλές προσκλήσεις! Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μέσω Facebook.

Μετά από δυο επιτυχημένες χρονιές, το Colour Day Festival επιστρέφει ανανεωμένο με πολλές εκπλήξεις και προσθήκες που θα συζητηθούν και θα εντυπωσιάσουν. Ήδη το Official Trailer έχει εντυπωσιάσει το φανατικό κοινό του φεστιβάλ, ενώ έχει ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων. Αν δεν έχετε ήδη προμηθευτεί το εισιτήριο εισόδου, εμείς σας δίνουμε την ευκαιρία να διασκεδάσετε στο πιο χρωματιστό event της πόλης. 

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι νικητές

Εφόσον είστε ένας από τους δυο τυχερούς που θα κερδίσετε από μια διπλή πρόσκληση, θα πρέπει:

-να την τυπώσετε και με αυτή να πάτε σε ένα από τα 19 καταστήματα Εθνικής Τράπεζας σε όλη την Αθήνα μέχρι τις 9 Ιουνίου για να παραλάβετε το βραχιόλι εισόδου (Payband) καθώς και ένα σακουλάκι με χρώμα. Δείτε στο παρακάτω link τη λίστα με τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας:

https://www.colourdayfestival.com/el/payband/ti-kano-me-to-magiko-braxioli-tou-colour-day-festival.html 

- Με το βραχιόλι εισόδου θα εξασφαλίσετε την είσοδό σας στο φεστιβάλ.

Σημαντικό: Χωρίς το βραχιόλι εισόδου δεν είναι δυνατή η είσοδος στο χώρο του φεστιβάλ!

 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 13:00 και 150.000 σακουλάκια πολύχρωμης σκόνης θα περιμένουν να εκτοξευτούν και να δημιουργήσουν ένα ανεπανάληπτο σκηνικό διασκέδασης, χαράς και χορού.

Ο Πάνος Μουζουράκης, ένας από τους πιο ανατρεπτικούς καλλιτέχνες της γενιάς του και ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς που πέρασε, ετοιμάζεται να δώσει στο Colour Day Festival τη δική του προσωπική και πολύχρωμη πινελιά, αναλαμβάνοντας για πρώτη φορά τον ρόλο του παρουσιαστή του φεστιβάλ. Ραντεβού στο ΟΑΚΑ!