Comicdom Bazaar: Tο event που λατρεύουν οι comic fans

comicdom1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Την Κυριακή 11 Ιουνίου ένα ακόμη Comicdom Bazaar μας περιμένει στο Impact Hub Athens, για να εξερευνήσουμε τους πάγκους του.

Οι ιδιώτες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν προς πώληση comics από τις συλλογές τους, ενώ οι συλλέκτες και αναγνώστες που θα επισκεφτούν το event, θα έχουν την ευκαιρία να ψάξουν και να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τεύχη. 

Θέλετε να πουλήσετε comics;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event, καθώς και λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής, στέλνουμε e-mail με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό μας στο [email protected] (με την ένδειξη Bazaar). Ο χώρος που θα διατεθεί είναι περιορισμένος και οι περισσότεροι από τους πωλητές που συμμετείχαν στο προηγούμενο Bazaar έχουν ήδη επιβεβαίωσει τη συμμετοχή τους και σε αυτό.

Θέλετε να αγοράσετε comics;

Στο bazaar θα υπάρχουν χιλιάδες παλιά και καινούρια comics και graphic novels, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές που θα ξεκινούν ακόμη και από 0,50 ευρώ. Η τέλεια ευκαιρί να συμπληρώσουμε κενά στη συλλογή μας, να δοκιμάσουμε τίτλους που δεν γνωρίζουμε, να αποκτήσουμε graphic novels και trade paperbacks που πάντα θέλουμε να διαβάσουμε, ή να αγοράσουμε κάτι για να το χαρίσουμε σε κάποιο φίλο που πιστεύουμε πως μπορεί να του αρέσει.

Info
Impact Hub Athens
Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή
Κυριακή 11 Ιουνίου
11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ