Σήμερα κάνουμε αστικό πικ νικ στη Στοά Αρσάκη

astiko-piknik
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε πικ νικ στο κέντρο της Αθήνας;

Η Στοά Αρσάκη μέσω του Removement_project μεταμορφώνεται σε πράσινη όαση με φυσικό γκαζόν για μία μόνο ημέρα, και είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί για ένα πολύ διαφορετικό πικ-νικ! Ελάτε μόνοι ή φέρτε τους τους φίλους σας. Ελάτε για να ακούσετε ή να παίξετε μουσική. Μπορείτε να φέρετε βιβλία, επιτραπέζια, φαγητό και κυρίως την καλή σας διάθεση!

Η Delta Pi και το Removement Athens 2017: Arcades μεταμορφώνουν για μία ημέρα τη Στοά Αρσάκη σε πράσινο κήπο και σας προσκαλούν να επισκεφθείτε τη Στοά σε μία εντελώς διαφορετική της χρήση. Ο καθένας είναι ελεύθερος να έρθει όποια ώρα επιθυμεί από τις 15:00 έως τη δύση του ηλίου και να γιορτάσει τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου. Επιπροσθέτως, το πιάνο του καφέ «Ορφέας» βγαίνει στο αίθριο για να γεμίσει τη στοά με ήχους και μουσική, γιορτάζοντας παράλληλα την παγκόσμια ημέρα μουσικής, την Τετάρτη 21 Ιουνίου.

Για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδρομή προς τη Στοά, το σημείο εκκίνησης είναι η Πλατεία Ομονοίας στις 15:00. Η στοά θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι τη δύση του ηλίου και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Συντελεστές
Σύλληψη – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ντέλλας
Καλλιτεχνική Διεύθυνση Removement: Μαρία Βασαριώτου
Καλλιτεχνικός Σύμβουλος - Σχεδιασμός Παραγωγής: Κωνσταντίνος Σακκάς

Το πιν νικ πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της HELLASOD, και εντάσσεται στις δράσεις του Removement Athens 2017: Arcades, που διοργανώνεται από την Delta Pi με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ

Info
Removement Athens 2017: Arcades
Μια performance/εγκατάσταση του Κων/νου Ντέλλα
Τετάρτη 21 Ιουνίου, 15:00-21:00
Στοά Αρσάκη (Είσοδος από οδό Σταδίου 42)