Full Moon Fiesta στην Τεχνόπολη με Μαρίζα Ρίζου και Big Band του Δήμου Αθηναίων

full-moon-fiesta
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Στις 9 Ιουλίου 2017 με ελεύθερη είσοδο.

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων διοργανώνει μια jazz, swing, ρετρό και vintage Full Moon Fiesta με φρέσκους ήχους από την εγχώρια μουσική σκηνή. Η Full Moon Fiesta, ο νέος μουσικός θεσμός της Τεχνόπολης, κέρδισε το κοινό ήδη από την περσινή πρώτη της διοργάνωση και επανέρχεται με ένα πρόγραμμα που θα μετατρέψει το βράδυ της 9ης Ιουλίου σε μια μεγάλη, καλοκαιρινή γιορτή.

Η perfomer Μαρίζα Ρίζου συναντά την επιβλητική Big Band του Δήμου Αθηναίων σε ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες αλλά και δικά της τραγούδια ειδικά διασκευασμένα για τη βραδιά. Το κορίτσι που έχει στο ενεργητικό της πολυάριθμες sold out εμφανίσεις καταφτάνει στην Τεχνόπολη για ένα live γεμάτο θετική ενέργεια. Η φωνή της θα γίνει «ένα» με τον ήχο της Big Band του Δήμου Αθηναίων, που απαρτίζεται από τους ικανότερους Έλληνες σολίστ που διακρίνονται για την υψηλή δεξιοτεχνία τους στον αυτοσχεδιασμό, και την έχουν διευθύνει κορυφαίοι μαέστροι και συνθέτες της jazz.

Νωρίτερα στη σκηνή θα εμφανιστεί η μουσική παρέα με άμεσες αναφορές στις παλιές Αθηναϊκές και Επτανησιακές καντάδες, που έχει στις αποσκευές της, σε σύντομο χρονικό διάστημα, πολυάριθμες συναυλίες στους μεγαλύτερους και πιο συντονισμένους με τις σύγχρονες τάσεις χώρους της χώρας ενώ το περασμένο καλοκαίρι άνοιξαν τη συναυλία των Beirut στη Θεσσαλονίκη. Indie, country, rock, folk, gospel αλλά και pop μπλέκονται στον ήχο τους, που θα μας ταξιδέψει κάτω από την πανσέληνο του καλοκαιριού. Ο λόγος για τους Polkar, που, αν αναλογιστεί κανείς ότι το όνομα της μπάντας τους στα σλάβικα σημαίνει «μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάει φάλτσα»(!), καθώς επίσης και ότι ο τίτλος του πρώτου τους album κυκλοφορεί με τον πολλά υποσχόμενο τίτλο «Όλα αρχίζουν», μπορεί να φανταστεί ότι το πάρτυ που ετοιμάζουν αξίζει να το παρακολουθήσει κανείς. 

Το άνοιγμα της πιο (post-)vintage βραδιάς θα γίνει από τους Εκμέκ, το πρόγραμμα των οποίων περιλαμβάνει πάντα ετερόκλητες διασκευές από την ελληνική και την παγκόσμια δισκογραφία και έχουν ήδη στα σκαριά το επόμενό τους album.

Ραντεβού στη μεγαλύτερη fiesta κάτω από το full moon στην Τεχνόπολη.

Info
Full Moon Fiesta
Ώρα: 21:00
Είσοδος Ελεύθερη