Ανακαλύπτουμε τον Ιππόδρομο: όσα θα ζήσουμε την Τετάρτη 5 Ιουλίου στο μεγάλο Ντέρμπι

ippodromies2
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Το πιθανότερο είναι ότι δεν πήγατε στο Άσκοτ να δείτε τις ιπποδρομίες. Έχετε, όμως, τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά την κορυφαία ιπποδρομιακή εκδήλωση της χρονιάς στο Μαρκόπουλο.

Οι ταμπέλες στη λεωφόρο Μαρκοπούλου δείχνουν το δρόμο για τον ιππόδρομο Αθηνών, που στις 5 Ιουλίου 20017 γιορτάζει και σας περιμένει στο 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ! Ευκαιρία για όλους να γνωρίσουν από κοντά τα υπέροχα άλογα, να παρακολουθήσουν συναρπαστικές ιπποδρομίες και αγώνες επίδειξης,  να απολαύσουν μουσική, να κάνουν βόλτες με πόνυ και να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ σε πλήθος από διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Τι είναι το Ντέρμπι

Η σημαντικότερη κούρσα στο καλεντάρι των ελληνικών ιπποδρομιών, για την ανάδειξη του καλύτερου ίππου της χρονιάς!  Συμμετέχουν τα σπουδαιότερα 3ετή καθαρόαιμα άλογα στην Ελλάδα. Στο εφετινό ντέρμπι θα τρέξουν επτά άλογα. Ώρα εκκίνησης στις 7 το απόγευμα.

Παράλληλες δραστηριότητες με επίκεντρο το άλογο  

Από τις 5 το απόγευμα, στην έκταση πρασίνου δίπλα στον ιππόδρομο, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν συμμετέχοντας σε πολλές δραστηριότητες και happenings. Ένα υπαίθριο πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια περιμένει τα παιδιά, καθώς και βόλτες με πόνυ ή με μια εντυπωσιακή άμαξα.

Ένας φωτογραφικός θάλαμος θα είναι έτοιμος να απαθανατίσει γκριμάτσες, πόζες και όλες τις μοναδικές στιγμές.

Το πρόγραμμα της ημέρας συμπεριλαμβάνει και συναρπαστικό θέαμα: Συνολικά επτά ιπποδρομίες, ιππικά shows από επαγγελματίες αθλητές της ιππασίας, αλλά και μια εντυπωσιακή επίδειξη μηχανοκίνητου αθλητισμού με kartcross οχήματα και επαγγελματίες οδηγούς σε ειδικά σχεδιασμένη πίστα.

Για τους φιλότεχνους θα υπάρχει μια ειδική έκθεση με γλυπτά εμπνευσμένα από άλογα. H βραδιά θα κλείσει με ένα μεγάλο party με ζωντανή μουσική. 

Εύκολη πρόσβαση με ΙΧ ή μετρό

Η πρόσβαση με αυτοκίνητο είναι πολύ εύκολη καθώς στη λεωφόρο Μαρκοπούλου υπάρχει συχνή σήμανση.

Στον ιππόδρομο διατίθεται δωρεάν parking.

Δείτε το δρόμο για τον ιππόδρομο στο google maps: https://goo.gl/maps/YLLMMKDQodz

Ακόμη κι αν δεν διαθέτετε αυτοκίνητο, μπορείτε να φτάσετε στον ιππόδρομο με ευκολία. Από το σταθμό του μετρό στο «Κορωπί» θα υπάρχουν δωρεάν δρομολόγια με πούλμαν από τις 15:00.  Το τελευταίο δρομολόγιο επιστροφής από τον Ιππόδρομο προς τον σταθμό μετρό «Κορωπί» θα είναι στις 22:00.