Music Escapades: O Theodore με παλιό και νέο υλικό, απόψε στο ΚΠΙΣΝ

theodore Kasandra Bazopoulou
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Την Πέμπτη, 20 Ιουλίου, το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται τον Theodore για μία συναυλία στα Πανοραμικά Σκαλιά στις 21:00.

Ο συνθέτης, performer και πολυοργανίστας Theodore, έχοντας ήδη δύο άλμπουμ στο ενεργητικό του, το «7» και το «Ιt is but It’s not» - το τελευταίο μάλιστα με την υπογραφή του Ken Thomas, παραγωγού των Sigur Rόs -  απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από γνωστά ονόματα των media διεθνώς, όπως η Lauren Laverne του BBC6.

Με τη μουσική του ο Theodore προσδίδει μία ηλεκτρονική post-rock χροιά σε ένα ατμοσφαιρικό, ψυχεδελικό και ambient μουσικό πλαίσιο, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα και στον κλασικό ρομαντισμό.

ntrougia

Στο ΚΠΙΣΝ θα παρουσιάσει το καινούργιο υλικό που ηχογραφεί αυτήν την περίοδο, μαζί με τραγούδια των δύο προηγούμενων δίσκων του.

Το Music Escapades, η ενότητα συναυλιών των πιο σύγχρονων τάσεων της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής, που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), συνεχίζεται δυναμικά τον Ιούλιο. Η ενότητα συναυλιών Music Escapades, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).