33 μ2: Πόσα cocktails χωράνε σε 33 τετραγωνικά;

33-m2-posa-cocktails-xorane-se-33-tetragonika

ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Αν και μόλις 33 τετραγωνικά μέτρα, το multi snack bar 33 –όπως αυτοαποκαλείται- έχει κερδίσει εδώ και λιγότερο από 2 χρόνια τον κόσμο όχι μόνο των Βορείων Προαστίων –μιας και βρίσκεται στην κεντρική πλατεία των Βριλησσίων- αλλά και άλλων συνοικιών της πόλης μας.

Τα cocktails και η pizza είναι τα δυνατά χαρτιά του 33. Κόσμος από όλες τις περιοχές της πόλης σπεύδει να τα δοκιμάσει και να δροσιστεί για λίγο κάτω από τα δέντρα της πλατείας Αναλήψεως στα Βριλήσσια. Εκεί, ακόμα κι εν μέσω καύσωνα, μπορεί να χρειαστείτε… ζακετούλα.

Αν και ξεκίνησε με μόλις 6-7 επιλογές από cocktails, ο κατάλογος φέτος, ανανεώθηκε και εμπλουτίστηκε. Εδώ μπορείτε να βρείτε από φρεσκοφτιαγμένα frozen cocktails μέχρι πολλών ειδών ρούμι και ουίσκι. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το εξαιρετικό Lemon pie martini που θα σας θυμίσει τη χαρακτηριστική γεύση του γλυκού, το εξαιρετικά φτιαγμένο Mojito με άφθονο πάγο και μισό lime στην κορυφή γεμάτο με μαύρη ζάχαρη την οποία αν θέλετε μπορείτε να αναποδογυρίσετε στο ποτό σας, αλλά και το πληθωρικό Bahama mama, που θυμίζει milkshake κι έχει έντονη γεύση καρύδα, ενώ για ντεκόρ χρησιμοποιεί μια ολόκληρη φέτα από πεπόνι.

Παρά τα μόλις 33 τετραγωνικά του μέτρα, χωράει όλους τους «καλούς» αλλά και τη μουσική των τελευταίων 80 χρόνων, από βραζιλιάνικη τζαζ και μαύρους αμερικανικούς ήχους, μέχρι ιταλικό και γαλλικό retro, ethnic μουσική, αλλά και Θανάση Παπακωνσταντίνου. Την τελευταία φορά που το επισκεφθήκαμε ακουγόταν η μουσική του ραδιοφωνικού σταθμού Pepper και συνόδευε εξαιρετικά το ποτό μας, μέσα στο bar αλλά και στα τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο της πλατείας.

Από snack, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την εξαιρετικά ψημένη χειροποίητη pizza τους με διάφορες γεύσεις (carbonara, crispy bacon, prosciutto-mozzarella, κ.α.), αλλά και τις δροσιστικές σαλάτες τους και τα wrap με σαλάμι, prosciutto ή καπνιστό σολομό. Κι αν θέλετε και λίγο γλυκάκι, στο 33 θα βρείτε από προφιτερόλ και New York cheesecake μέχρι υποβρύχιο και γλυκά του κουταλιού.

Πληροφορίες: 33 τετραγωνικά μέτρα, Πλατεία Αναλήψεως 4, Βριλήσσια, 210 6821033, http://on.fb.me/OiyLsN .

ΒΑΛΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

[email protected]