Αυγουστιάτικη πανσέληνος συνοδεία άρπας στο ΚΠΙΣΝ

maria-christinaharper
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Η διακεκριμένη αρπίστρια Maria-Christina Harper θα παρουσιάσει κομμάτια από το νέο της δίσκο Gluten Free, με θέα το Κανάλι.

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) μας προσκαλεί τη Δευτέρα 7 Αυγούστου να απολαύσουμε την Πανσέληνο του Αυγούστου υπό τον ήχο της avant garde αρπίστας Maria-Christina Harper και του σχήματος MC & The 7 Pedals, στις 21.00, στο Κέντρο Επισκεπτών με θέα το Κανάλι.

Οι ήχοι της είναι επηρεασμένοι από την πειραματική, ελληνική παραδοσιακή και world μουσική και το 2010 κέρδισε το πρώτο βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Άρπας στην Ουαλία στην κατηγορία Σύγχρονη/Ηλεκτρική Άρπα με δικές της συνθέσεις, ενώ το 2012 ίδρυσε το σχήμα MC & The 7 Pedals με σκοπό να εντάξει την άρπα στο σύγχρονο μουσικό κόσμο.

Παράλληλα, έχει παίξει σε φεστιβάλ της Ευρώπης, στο Montreal Jazz Festival στον Καναδά, στο Half Note Jazz Club στην Ελλάδα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην Εθνική Λυρική Σκηνή και έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τους Katie Melua, Anni Hogan, Gavin Friday, Jeremy Reed και Ψαραντώνη.