Sold out η αποψινή συναυλία του Μάλαμα στο Θέατρο Βράχων

malamas-malamas Yiannis Margetousakis Photography
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης ενημερώνουν ότι δεν θα διατεθούν άλλα εισιτήρια από τα Ταμεία του Θεάτρου.

Η μοναδικότητα της γραφής του, της ερμηνείας, της σύνθεσης, μα πάνω από όλα της ιδιαίτερης οπτικής του, δημιούργησε μία «σχολή» στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Αυτήν την ξεχωριστή καλλιτεχνική ταυτότητα που δεν εντάσσεται εύκολα σε νόρμες, αναγνωρίσαμε και πρόσφατα στο νέο του δίσκο με τίτλο «Κάτοπτρα». Έναν δίσκο που κέρδισε αμέσως το κοινό και τα media και έφερε δύο τραγούδια στην κορυφή των ραδιοφωνικών airplay.
 
Τα «Κάτοπτρα» τον οδήγησαν αρχικά πέρα από τα σύνορα. Ταξίδεψε μέχρι την Ευρώπη και την Αμερική καταγράφοντας χιλιόμετρα και sold out εμφανίσεις κι όταν ήρθε η στιγμή να επιστρέψει ήταν ήδη καλοκαίρι. Ο Σωκράτης Μάλαμας πιστός στα ραντεβού του με το κοινό ξεκίνησε  την καλοκαιρινή του περιοδεία από τη Θεσσαλονίκη, με τα καινούρια του τραγούδια ανάμεσα στα παλιά και αγαπημένα και φυσικά με ανανεωμένη διάθεση.

Ραντεβού σε ανοιχτούς χώρους και θέατρα, όπως το Θέατρο Βράχων όπου οι φωνές και οι καρδιές όλων μας θα ενωθούν ξανά -μετά από 2 χρόνια που μετράμε από την τελευταία του εμφάνιση εκεί- σε γιορτή χαράς και μυσταγωγίας.

Μαζί του επί σκηνής:
Λαμπρινή Καρακώστα / τραγούδι
Νίκος Μαγνήσαλης / τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου/ κοντραμπάσο
Φώτης Σιώτας/ βιολί, βιόλα
Κυριάκος Ταπάκης/ λαούτο, μπουζούκι
Παντελής Στόϊκος / τρομπέτα
Νίκος Παραουλάκης / νέυ

Info
Ώρα έναρξης: 21.00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30