12 χρόνια μουσικής, 12 χρόνια Θετικής Ενέργειας

imera-thetikis-energeias9
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Το αερόστατο είναι το σύμβολο των χρωμάτων, της χαράς, της ευτυχίας, της ελευθερίας και πολλών ακόμη θετικών συναισθημάτων. Είναι δηλαδή το ιδανικό «όχημα» για να συνοδεύσει ένα άκρως θετικό μουσικό event, σαν την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2017. Όπως και έγινε!

Για 12η συνεχόμενη χρονιά, η μεγαλύτερη μουσική εκδήλωση της χώρας, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας, που έχει γίνει πλέον θεσμός, πραγματοποιήθηκε από την Amita Motion! Από το stage πέρασε πληθώρα αγαπημένων Ελλήνων αλλά και ξένων καλλιτεχνών, κάνοντας τους πάνω από 65.000 παρευρισκόμενους να χορεύουν στους ρυθμούς της μουσικής! Η Amita Motion, κατάφερε για μία ακόμη χρονιά να γεμίσει τα πρόσωπα όλων μας με χαμόγελα στη μεγάλη γιορτή της μουσικής, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ. Φυσικά ήμασταν και εμείς εκεί!

Η πιο θετική συναυλία της χρονιάς, με σύνθημα  “Είμαστε Θετική Ενέργεια”, χάρισε για μια ακόμη χρονιά μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία σε όσους βρέθηκαν εκεί.  Πολύχρωμα μπαλόνια, Φουσκωτές μπάλες, εντυπωσιακά αερόστατα, face painting και πολλές ακόμα εκπλήξεις  μας περίμεναν από νωρίς το απόγευμα!

Το σύνθημα της έναρξης δόθηκε από τον θετικότερο παρουσιαστή, τον αγαπημένο Θέμη Γεωργαντά, όπως κάθε χρόνο.

Το line up για ακόμη μία χρονιά εντυπωσιακό! Πρώτος στo stage ανέβηκε ο N.O.E που “ζέστανε” το κοινό, ενώ τον ακολούθησαν οι Mike, Charis Savva και Animado. Τη σκυτάλη έλαβαν ο Snik και οι Kings, ενώ οι Radioact και ο Αναστάσιος Ράμμος έδωσαν τον παλμό. Ο αγαπημένος των κοριτσιών, Βαγγέλης Κακουριώτης, γέμισε τη σκηνή θετική ενέργεια, μοιράζοντας στο κοινό εκατοντάδες μπάλες θαλάσσης. Η συναυλία συνεχίστηκε με ανατρεπτικές συνεργασίες, όπως αυτή του Πάνου Μουζουράκη με την Xenia Ghali, της Ελένης Φουρέιρα, με τον Dj Pitsi και τους The StarBoys, αλλά και της Έλενας Παπαρίζου με τον  Mark Angelo, τους The Players και τον Αναστάσιο Ράμμο.

Από τη θετική γιορτή της μουσικής δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι ΜΕΛΙSSES, το συγκρότημα που με Θετική Ενέργεια κατάφερε να απογειώσει το μεγάλο αερόστατο γεμάτο μπαλόνια το οποίο πέταξε πάνω από το  πλήθος!

Στη συνέχεια  το κοινό υποδέχτηκε τους Playmen με τους Mad Mac που στη σκηνή εμφανίστηκαν με  εντυπωσιακά Led Robots!

Koutoulogenis Elias

Ανάμεσα στα highlights της βραδιάς το συγκρότημα φαινόμενο από την Νορβηγία, οι Μarcus & Martinus, οι οποίοι ξεσήκωσαν τους fans της Amita Motion, καθώς και τα εντυπωσιακά DJ acts των NERVO και των DVBBS που επισκέφθηκαν τη χώρα μας αποκλειστικά για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας!

Έχουν περάσει μέρες από την Ημέρα Θετικής Ενέργειας και το χαμόγελο ακόμα δεν έχει σβήσει από τα χείλη μας! Για μία ακόμη χρονιά, η Amita Motion μας απέδειξε ότι η Ημέρα Θετικής Ενέργειας αποτελεί επάξια τη μουσική εκδήλωση της χρονιάς που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με την Amita Motion για του χρόνου, εξοπλισμένοι για μία ακόμη χρονιά με άπειρη Θετική Ενέργεια!