Six d.o.g.s., οχτώ χρόνια, πολλά πάρτυ

six-dogs
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Το στέκι της Αβραμιώτου γιορτάζει τα όγδοα γενέθλιά του με ένα διήμερο πάρτυ, μια μέρα μετά προσκαλεί στα decks τον κορυφαίο Quantic, ενώ δεν αμελεί να τιμήσει το Halloween με ένα ακόμα μεγάλο πάρτυ!

8 Years six d.o.g.s .
Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Οκτωβρίου

Αν ήταν παιδί θα πήγαινε ήδη τρίτη δημοτικού, αν ήταν σύμβολο θα σήμαινε την αιωνιότητα κι αν ήταν φιλμ θα ήταν σίγουρα Super 8, είναι όμως το six dogs και έχει γενέθλια! Την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Οκτωβρίου το six d.o.g.s γιορτάζει τα 8 του χρόνια με ένα μεγάλο διήμερο πάρτυ.

Πρώτη θα ευχηθεί την Παρασκευή η Nalyssa Green. Live χρέη θα αναλάβουν το Σάββατο οι No Clear Mind ενώ πριν, μετά και στο ενδιάμεσο, από τα decks θα παρελάσει μια πλειάδα αγαπημένων DJs όπως: Devika, Sepho, Mr. M, Morah, Bonebrokk, Marsha, Flagk & Gl, Chevy, Tolis Q και Lex.

Πρόγραμμα:

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 22.00
Live: Nalyssa Green
DJ sets: Devika, Sepho, Mr. M, Morah, Bonebrokk

Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 22:00
Live: No Clear Mind
DJ sets: Marsha, Flagk & Gl, Chevy, Tolis Q, Lex

Είσοδος ελεύθερη

Quantic, μαζί του οι Stiko & Wag
Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 21:00

Από πολύ νωρίς ο Will Holland, ή αλλιώς Quantic, κατάφερε δίκαια να θεωρείται ως μια από τις σημαντικότερες και πιο ενδιαφέρουσες μορφές της σύγχρονης alternative dance σκηνής. Μέσα από τα πολλαπλά μουσικά alter ego του, όπως τα Quantic, The Quantic Soul Orchestra, Flowering Inferno και Ondatrópica, έχει εξερευνήσει σε βάθος από nu-soul, jazz, funk και bossa nova μονοπάτια μέχρι τις διάφορες εκφάνσεις των παραδοσιακών μουσικών της Λατινικής Αμερικής

Από τα μεγάλα φεστιβάλ του κόσμου, στα καταγώγια του Puerto Ricο, κι από εκεί στα καλύτερα clubs της Ιαπωνίας και τώρα και στην Αθήνα, ο Quantic δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία για ένα καλό party.

Μαζί του στο six d.o.g.s θα βρεθούν οι Stiko & Wag. Οι δυο τους συνεργάζονται στα πεδία του djing και της μουσικης παραγωγης, έχουν βρεθει στα decks των περισσοτερων μεγαλων stages της Αθηνας, και έχουν μοιραστεί την σκηνή με καλλιτέχνες όπως οι Foreign Beggarz, Panda Dub, L’Entourloop, Frenic, Hugo Kant κ.α. Tα b2b sets τους χαρακτηρίζονται απο έντονα performing στοιχεία και περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία ήχων και μουσικών επιρροών. Έχουν κυκλοφορήσει ένα Ep με τίτλο «NRGLS» σε tribal-oriental υφος, βαριές μπασογραμμές και δυνατά beats!

Εισιτήρια: 8 ευρώ (προπώληση) 10 Ευρώ (ταμείο)

A Spooktacular Halloween Night #6
Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις 21.00 (sharp!)

Αν μια οποιαδήποτε Τρίτη του χρόνου περνώντας από το Μοναστηράκι ακούγατε ουρλιαχτά και βλέπατε καπνούς να βγαίνουν από τον πεζόδρομο της Αβραμιώτου πιθανότατα θα ανησυχούσατε. Αν όμως η Τρίτη αυτή ήταν 31 του Οκτώβρη θα ξέρατε: θα ήταν Halloween και το six d.o.g.s θα γιόρταζε με ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αυθεντικά πάρτυ της χρονιάς!ουμε κι εμείς τα δικά μας. Πέρυσι το Halloween έπεσε μια παγωμένη Δευτέρα, μέρα τρομαχτική από μόνη της και παρ’ όλα αυτά περισσότεροι από 2.000 γενναίοι ντύθηκαν, βάφτηκαν και χόρεψαν μέχρι το πρωί ανάμεσα σε καπνούς, κολοκύθες και ιστούς αράχνης.

Φέτος ετοιμαζόμαστε για τα ίδια και καλύτερα (=τρομαχτικότερα). Ολόκληρο το six d.o.g.s, από την φωτεινή επιγραφή και το Gig Space μέχρι τον Κήπο, θα ετοιμαστεί να μας υποδεχτεί όπως αρμόζει σε μια τέτοια νύχτα. Το Horror Photo Booth θα περιμένει να απο-θανατίσει τις στολές μας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη και τα κοκτέηλς φτηνά (Σπέσιαλ Halloween Κοκτέηλς στα 5 ευρώ).

Music by: You Say Party! We Say Yeah!