Ο Άγιος Βασίλης κοιμάται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

agios-vasilis-kakogiannis2
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ελάτε να τον ξυπνήσουμε στις 16 Δεκεμβρίου με χριστουγεννιάτικες ιστορίες.

Κουράστηκε ο Άγιος Βασίλης από τις πολλές δουλειές που έχουν μαζευτεί για τα φετινά Χριστούγεννα και τον πήρε ο ύπνος. Κοιμάται εδώ, στο δωμάτιό του, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και κανείς δεν μπορεί να τον ξυπνήσει.

Γι’ αυτό χρειαζόμαστε βοήθεια από τα παιδιά. Μόνο αυτά μπορούν να τον ξυπνήσουν για τη μεγάλη γιορτή και μόνο με ένα τρόπο: Με μια χριστουγεννιάτικη ιστορία που θα γράψουν και θα στείλουν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Στις 16 Δεκεμβρίου, στις 13:00,  η  δευθύντρια ειδήσεων και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Μάρα Ζαχαρέα  θα ανοίξει το μαγικό κουτί δίπλα στο κρεβάτι του, που θα έχει μέσα όλες τις ιστορίες, θα διαλέξει κάποιες απ’ αυτές και θα τις διαβάσει. Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, παιδιά και γονείς, γιορτάζουμε με στολίδια, γλυκά, ζωγραφιές, κάρτες, χρώματα, πινέλα, κάλαντα, παραμύθια, αγγελάκια και αστερόσκονη, εργαστήρια, δώρα, γέλια, μουσικές, παιδικές χορωδίες.

Γιατί όλα συμβαίνουν με ένα σκοπό: Να ξυπνήσει επιτέλους ο Άγιος Βασίλης και να ξεκινήσει η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλους.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν τη Χριστουγεννιάτικη ιστορία τους στο [email protected] ή στην Πειραιώς 206, Ταύρος, Τ.Κ. 177 78 μέχρι την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου για να μπει στο μαγικό κουτί του Άγιου Βασίλη.