Ο έρωτας στο λιμάνι του Πειραιά, πράξη τρίτη

casablanca
ΤΡΙΤΗ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το project «Ο Κύκλος Των» παρουσιάζει την performance με τίτλο LOVE AT THE PORT #3.

Ποιητές και συγγραφείς αφηγούνται ιστορίες και αναμνήσεις, σε μια βραδιά γεμάτη μουσικές, αφιερωμένη στον έρωτα και τα ταξίδια, ανακατεμένοι με τους ακροατές και τους επισκέπτες, στο Pirée. Η βραδιά θα συνδυαστεί με το closing party της έκθεσης GENERATION WHY // Poetry & Art Exhibition.

Αφηγούνται: Παναγιώτης Βασιλείου, Αλεξάνδρα Επίθετη, Κώστας Moody, Κατερίνα Μαρδακιούπη, Βίκυ Κουτουλέα, Νικόλας Κουτσοδόντης, Δήμητρα Γερογιάννη, Δάφνη Τσιόλκα, Μαριλένα Roth, Ανδρέας Σπαβέρας, Νικόλας Νιαμονητός, Κατερίνα Γιαννούλη, Ίρις, Γιολίνα Σταμούλη, Γεράσιμος Βανδώρος, Χάρις Κοντού, Ελένη Σουπίδου, Θεοχάρης Παπαδόπουλος, Δανάη Χρυσάφω

Η δέκατη συνεύρεση του Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ αποτελεί μια νέα πρόταση στις βραδιές αναγνώσεων που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Ποιήματα και πεζά, θα υπάρχουν σε έντυπες εκδόσεις και θα πωλούνται στον χώρο.

Σκοπός του project είναι η παρουσίαση και η άμεση επικοινωνία νέων συγγραφέων και ποιητών με το ευρύ κοινό. Ο κύκλος είναι μεταβλητός, καινούργια πρόσωπα κάθε φορά ανανεώνουν τον πυρήνα του.

Info
18 Δεκεμβρίου 20.00