Ο Σταμάτης Κραουνάκης «Δε μασάει» και φέτος...

o-stamatis-kraounakis-de-masaei-kai-fetos

ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

Από τις 17 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί στον νέο χώρο της Χελώνας, για έναν ακόμα μήνα, στο Γκάζι το θέαμα του Σταμάτη Κραουνάκη και της ομάδας Σπείρα Σπείρα.

Το αποθέωσαν οι κριτικές, το απόλαυσαν οι Αθηναίοι. Κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο, η επιτυχία του καλοκαιριού «Δε μασάμε», εγκαινιάζει τον καινούργιο χώρο «Χελώνα» και συνεχίζει τις παραστάσεις της για ένα μήνα ακόμα.

Μία παράσταση που γίνεται μαζί με το κοινό ένας πυρήνας πολιτικού αισθήματος ισχυρού, με συναίσθημα, τρυφερότητα και αλληλεγγύη.

Με τον Σταμάτη Κραουνάκη στην καλύτερή του στιγμή και το θίασο των αγοριών της Ομάδας Ελληνικού Μουσικού Θεάτρου Σπείρα Σπείρα, πρωταγωνιστή στις επάλξεις.

Τραγούδια, σκετς, χιούμορ, τόλμη, διαμαρτυρία είναι τα υλικά της παράστασης, που δε «μασάει» να εκτεθεί, να διαμαρτυρηθεί, να σατιρίσει.

Αγαπημένα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη (τα περισσότερα σε μουσική του ίδιου και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου) και όχι μόνο, σατιρικές μετασκευές γνωστών τραγουδιών, πικρή σάτιρα και όλα αυτά ζυμωμένα με μπόλικο αυτοσχεδιαστικό οίστρο. Μαζί τους, συνοδοιπόρος είναι η ηθοποιός Αγλαΐα Παππά.

Πληροφορίες: Χελώνα, Δεκελέων 24, Γκάζι, 216-9002000, στις 10 μ.μ., είσοδος 15 ευρώ.