Φέτος κάνουμε Απόκριες οικογενειακώς στο six d.o.g.s

athensdisco
ΤΡΙΤΗ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, 18 Φεβρουαρίου στις 22.00, το six d.o.g.s φιλοξενεί το πιο πρωτότυπο και αγνά fun παρτυ της πόλης με την υπογραφή των Athens Disco Kidz.

Ένα πάρτυ ανοιχτό σε οικογένειες με παιδιά ηλικιών από 2 έως 12 ετών, αλλά και λίγο μικρότερων ή μεγαλύτερων, που δίνουν έμφαση στην από κοινού ψυχαγωγία και διασκέδαση. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε μουσικοχορευτικές δραστηριότητες, ομαδικά θεατρικά παιχνίδια, χορογραφίες, dance battles, και διαδραστικά παιχνίδια με φως και projections. Οι έμπειροι παιδαγωγοί και ηθοποιοί της ομάδας σε συνεργασία με τους game designers της παιγνιοθήκης Gamely σχεδιάζουν εκπλήξεις που υπόσχονται να εκτοξεύσουν την ενέργεια ενώ τη μουσική επιμελούνται οι Black Athena, το γνωστό μουσικό ντούο Djs που ειδικεύεται σε κάθε είδους μουσική περιπέτεια από Disco έως Dub, από Hip Hop έως House και κάθε τι ανάμεσα.

Δεν ξεχνάμε φυσικά πως διανύουμε περίοδο καρναβαλιού και ενθαρρύνουμε κάθε λογής παράξενη και φανταχτερή στολή ή αυτοσχέδια φορεσιά disco αλλά μη διστάσετε να έρθετε ακόμη κι έτσι ακριβώς όπως είστε!

Εισιτήρια
Είσοδος 8 ευρώ. Η τιμή συμπεριλαμβάνει χυμό και pop corn για κάθε παιδί. Η είσοδος για τους γονείς συνοδούς είναι δωρεάν.