Voices και η λυρική μουσική συναντά την ευρωπαϊκή jazz στην Αγγλικανική Εκκλησία

voices1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

To The Cadena project φέρνει στην Αγγλικανική Eκκλησία να ιδιαίτερο μουσικό project από το Gaia Art Group.

Το ντουέτο του Γιώργου Ταμπάκη (7χορδή κιθάρα) και Σταύρου Παργινού (τσέλο, εφέ) συμπράττουν με τις σοπράνο Πένυ Δεληγιάννη και Μαριλένα Χρυσοχοΐδη την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.

Το Voices χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερη σύζευξη της λυρικής μουσικής και της european jazz που μέσα από τη minimal αισθητική του εξωτερικεύει μία προσωπική καλλιτεχνική ταυτότητα.

Οι φωνές της Πένυς Δεληγιάννη και Μαριλένας Χρυσοχοΐδη υφαίνουν θέματα, μελωδίες και αυτοσχεδιασμούς σε πλήρη σύμπνοια με τους φυσικούς και συνθετικούς ήχους της 7χορδής κιθάρας και του τσέλου (με την χρήση διαφόρων εφέ), δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα, διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει. 

Το μουσικό πρόγραμμα θα περιέχει συνθέσεις από το debut cd του Γιώργου Ταμπάκη και του Σταύρου Παργινού Drops of Time (2017-AuxMusic) καθώς και παλαιότερο υλικό από τα cd του Γ. Ταμπάκη, συνθέσεις της Μαριλένας Χρυσοχοΐδη αλλά και νέα κομμάτια που πρόκειται να ηχογραφηθούν το επόμενο διάστημα και θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά.

Info
Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα
Για κρατήσεις θέσεων: www.ticketservices.gr, www.thecadenaproject.com, στο εκδοτήριο της Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) και στα καταστήματα Public.
Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 20:30
Γενική είσοδος: 10 ευρώ