Η Chrysta Bell live στο Gagarin 205

crysta-beil
ΤΡΙΤΗ, 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η μουσικός, ηθοποιός και συνεργάτης του David Lynch, η αισθαντική Chrysta Bell, ζωντανά στο Gagarin 205 στις 4 Απριλίου 2018.

Η Τεξανή τραγουδίστρια και συνθέτρια Chrysta Bell μεγάλωσε ακούγοντας από πολύ μικρή ηλικία διαφορετικά είδη μουσικής, για το οποίο φρόντισαν οι μουσικόφιλοι γονείς της, εκπαιδεύοντας έτσι το αυτί της και διευρύνοντας τους μουσικούς της ορίζοντες. Η αγάπη της για τις Τέχνες δεν σταμάτησε εκεί μιας και είναι ηθοποιός, κάτι που γίνεται φανερό στις συναυλίες της καθώς ενσωματώνει δραματικά και θεατρικά στοιχεία.

Η συνάντηση της Chrysta με τον David Lynch στάθηκε μοιραία και για τους δυο, αφού σηματοδότησε την αρχή μιας μακράς και στενής συνεργασίας. Καρποί αυτής της σχέσης, είναι το ντεμπούτο άλμπουμ της «This Train» (2011) και το EP «Somewhere in the Nowhere» (2016), τα οποία φέρουν την υπογραφή του ίδιου, καθώς τα έγραψε και ανέλαβε την παραγωγή τους. Η σχέση αυτή συνεχίζεται και στο τηλεοπτικό σύμπαν της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Τwin Peaks», που επέστρεψε μετά από 25 χρόνια, με την Chrysta Bell σε ρόλο πράκτορα του FBI (Τammy Preston).

Το καλοκαίρι του 2017 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο «We Dissolve», σε παραγωγή John Parish. Ο δίσκος κινείται σε soul, rock και jazz μονοπάτια και περιλαμβάνει συμμετοχές από καλλιτέχνες, όπως ο Adrian Utley των Portishead, ο κιμπορντίστας Geoff Downes των Asia και των Yes, αλλά και ο κιθαρίστας Stephen O’Malley των Sunn O))). Η νέα της δουλειά με τίτλο «Undertow» αναμένεται την άνοιξη του 2018 

Info
Εισιτήρια:
Ορθίων: 17-20€
Καθήμενων: 20-23€
Προπώληση εισιτηρίων:
Viva.gr
Τηλεφωνικά στο 11876
Viva kiosks (Συντάγματος και Τεχνόπολης)
Seven Spots
Reload Stores
Media Markt Greece
Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
Athinorama.gr