Η Γιώτα Νέγκα τραγουδάει το «Φύλλο Ανδρικό»

giota-negka
ΤΡΙΤΗ, 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Η Γιώτα Νέγκα έρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου για τρεις παραστάσεις με τραγούδια αντρών ερμηνευτών τα Σάββατα 14, 21 & 28 Απριλίου.

Έπειτα από μία sold out χειμερινή σεζόν, 19 συναυλίες σε διαφορετικές πόλεις και σκηνές της χώρας και πάνω από 10.000 θεατές, η Γιώτα Νέγκα επιστρέφει με το «Φύλλο Ανδρικό» για τρεις μοναδικές παραστάσεις, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Μια παράσταση όμοια με μουσική βιογραφία, βασισμένη σε τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει άνδρες καλλιτέχνες.

Από τον Στέλιο Καζαντζίδη έως και τον Χρήστο Θηβαίο, από τον Στράτο Διονυσίου μέχρι τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και από τον Σταύρο Ξαρχάκο έως τον Νίκο Παπάζογλου, η Γιώτα Νέγκα μοιράζει τα φύλλα της τράπουλας στους άνδρες που χάραξαν μέσα της δρόμους. Παίζει  με το μεγάλο στοίχημα να τους «δώσει» πίσω ως  δώρο τη δική της καθαρή γυναικεία ερμηνευτική υπογραφή, μέσα από ένα σύγχρονο unplugged λαϊκό ήχο τριών οργάνων. Στη δύσκολη αναμέτρηση απαραίτητοι συμπαίκτες της είναι τα τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας, τα οποία κάνουν τη σύνδεση των χρονικών βαθμίδων και δηλώνουν το μέγεθος της λαϊκής ερμηνευτικής της υπόστασης στο σήμερα.

Σε ένα καρέ που το έπαθλο είναι η κάθαρση και νικητής πάντα η ψυχή, η Γιώτα βγάζει από το μανίκι της τον κρυμμένο άσσο που θα συμπληρώσει όλες τις μετέωρες παρτίδες: την απόλυτη θηλυκή της ματιά σε έναν κόσμο χαρτογραφημένο από άντρες.

Για τρία μόνο Σάββατα, πριν ξεκινήσει τη μεγάλη βόλτα του καλοκαιριού, στην Κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Info
Σάββατα 14, 21 & 28 Απριλίου
Ώρα Έναρξης: 22.30
Είσοδος: 13€ (με μπύρα ή κρασί)