Ένα πασχαλινό πανηγύρι για την αγάπη

to-paniguri-tis-agapis
ΚΥΡΙΑΚΗ, 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Α.μεΑ. «Το Εργαστήρι» μας προσκαλεί όλους στη μεγάλη ανοιξιάτικη γιορτή.

 Το «Πασχαλινό Πανηγύρι της Αγάπης 2018» θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος στις 28, 29 & 30 Μαρτίου 2018 από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ. 

Για τρεις ημέρες γεμάτες χαρά και αισιοδοξία, οι πολυάριθμοι φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να αποκτήσουν τις χειροποίητες δημιουργίες των νέων μας με νοητική αναπηρία που, όμως, διαθέτουν ελπίδα, ζωντάνια και θέληση για ζωή. Επίσης, μπορούν να προμηθευτούν επιλεγμένα προϊόντα  σε πολύ χαμηλές τιμές  που προσφέρουν εταιρίες, καταστήματα και ιδιώτες για να ενισχύσουν τη μεγάλη προσπάθεια του Συλλόγου.

Στο «ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» προβάλλουμε το έργο που επιτελείται στο «Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη» προς όφελος 100 νέων ανθρώπων με νοητική αναπηρία που απασχολούνται στους χώρους μας, με στόχο την ευαισθητοποίηση όλο και περισσοτέρων συμπολιτών μας. Σας περιμένουμε όλους στο Μετρό Συντάγματος, για να υποστηρίξουμε μαζί τους δικούς μας ανθρώπους, που διαθέτουν ευαισθησία και τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης. Ελάτε να αποδείξουμε περίτρανα ότι η ανθρωπιά και η αγάπη παραμένουν ανυπέρβλητες αξίες του λαού μας!

Info
Εργαστήρι τηλ. 210 2484541 -2 
Ώρες επικοινωνίας: 8:00 – 16:00