Events Expo 2018: Η μεγάλη εμπορική έκθεση έρχεται με μήνυμα: Εκδηλώσου στην Ελλάδα

expo1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Το Events EXPO 2018 και καλεί όλους τους επαγγελματίες περιφερειακά των εκδηλώσεων για να δημιουργήσει διασυνδέσεις, με σκοπό την βελτίωση της εμπειρίας του κοινού.

Στα χρόνια της κρίσης, η λύση είναι μία. Να βαδίσουμε όλοι μαζί στο μέλλον. Μέσα από πλαίσιο συνέργειας, καινοτομίας και ευγενούς συν-ανταγωνισμού. Αυτές τις αξίες πρεσβεύει το Events EXPO 2018 και καλεί όλους τους επαγγελματίες περιφερειακά των εκδηλώσεων  για να δημιουργήσει διασυνδέσεις, με σκοπό την βελτίωση της εμπειρίας του κοινού.

Δύο γεμάτες ημέρες αφιερωμένες στους επαγγελματίες περιφερειακά των εκδηλώσεων και στις σχετικές με τον κλάδο επιχειρήσεις. Θα εκπλαγείτε αν αναλογιστείτε πόσοι πολλοί και διαφορετικοί κλάδοι συνδέονται με την διοργάνωση εκδηλώσεων στην Ελλάδα. Ενδεικτικά ας αναφερθούν οι ακόλουθοι:

∆ηµοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας
∆ιοργάνωσης Γάµων και Βαφτίσεων
Διοργάνωση Εταιρικών Εκδηλώσεων, Εκθέσεων και Συνεδρίων
Διοργάνωση Καλλιτεχνικών Θεαµάτων
Γραφικών Τεχνών και Εκτυπώσεων
Ενοικίασης και Πώλησης μηχανηµάτων ήχου, εικόνας και φωτισµού, Catering / Επισιτισμού
Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων
Συναυλιακοί Χώροι και Χώροι Εκδηλώσεων
Συνεδριακοί και Εκθεσιακοί Χώροι

Όραμα της διοργάνωσης είναι η αναβάθμιση της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας των εκδηλώσεων στην Ελλάδα, μέσω ενός ισχυρού δικτύου συνεργασιών. Αποστολή του Events Expo είναι η διάχυση της καινοτομίας και των βέλτιστων πρακτικών, με σκοπό τη βελτίωση της εξωστρέφειας του κλάδου.    Ο  σχεδιασμός του Events Expo 2018,  είναι αυτός που κάνει την διαφορά καθώς έχει βασιστεί σε τέσσερις πυλώνες, με κάθε έναν από αυτούς να έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία:

Συνέδριο
Εμπορική Έκθεση
Εταιρικές Παρουσιάσεις (Showcases)
Εργαστήρια Διασύνδεσης (Networking Events)

Σε μικρό χρονικό διάστημα πολλές μεγάλες εταιρείες του κλάδου έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στην έκθεση. Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις (σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό) για όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να προβάλλουν τις σχετικές με τις εκδηλώσεις υπηρεσίες και προϊόντα του αλλά και να βρουν νέους συνεργάτες, πελάτες και προμηθευτές. Ανοικτές είναι επίσης και οι προσκλήσεις για όλους τους επισκέπτες που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και τις επιτυχημένες πρακτικές του κλάδου.

Info
Για υποβολή ενδιαφέροντος αλλά και περισσότερες πληροφορίες στο site της έκθεσης www.EventsExpo.gr αλλά και στο facebook στην σελίδα EventsExpoGr.

Το Events EXPO τελείται υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

Events EXPO 2018
Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
19 & 20 Μαΐου 2018
Είσοδος για επισκέπτες: 10€ την ημέρα & 15€ το διήμερο