Yellow: στον αστερισμό του... κίτρινου

yellow-ston-asterismo-tou-kitrinou

ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Η ομάδα των Κίτρινο Ποδήλατο, Πλους Ποδηλάτου και Moorings, «ανέβηκε» από τον περασμένο Απρίλιο βόρεια και συγκεκριμένα στην Κηφισιά, για να μας συστήσει μια νέα μοντέρνα και… κατακίτρινη πρόταση, που ακούει στο όνομα «Yellow».

Στο Yellow, οι ημέρες αρχίζουν νωρίς, με ένα πλούσιο πρωινό ή ένα κρουασάν και έναν παγωμένο φρεσκοκομμένο καφέ. Το μεσημέρι και το βράδυ η κουζίνα παίρνει φωτιά και δημιουργεί απλό, καθημερινό φαγητό που θα λατρέψετε.

Στον κατάλογό του θα βρείτε από κρύα σνακ, σαλάτες, pizza, burgers, μέχρι κυρίως πιάτα με μεσογειακό χαρακτήρα, με κρέας ή ψάρι. Το menu του Yellow έχει επιμεληθεί ο chef Βασίλης Αλβανίδης, συλλέγοντας και συνδυάζοντας με φαντασία, υλικά και αρώματα.

Το βράδυ δε, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε καλοφτιαγμένα cocktails μέχρι αργά, σε άλλοτε δυνατό κι άλλοτε χαλαρό tempo.

Χωρισμένος σε δύο ξεχωριστά μέρη, ο χώρος του είναι διακοσμημένος με μοντέρνα αισθητική και ζωντάνια, ενώ ο καταπράσινος κήπος του Yellow θα σας δροσίσει τα ζεστά απογεύματα και βράδια του καλοκαιριού.

Το design υπογράφει η Toom Tran και δίνει στον χώρο ένα οικείο και άνετο χαρακτήρα, με γκρι αποχρώσεις, χρωματιστές πινελιές και περίτεχνα υφάσματα και αντικείμενα.

Πληροφορίες: Yellow, Χαρ. Τρικούπη & Κρήτης 27, Κηφισιά, 211 4110962, www.facebook.com/pages/YELLOW/195117567297120 .