Moustaki: αυτό το «κάτι» που θέλει... η Κηφισιά

moustaki-auto-to-kati-pou-thelei-i-kifisia-kifisia

Φωτογραφίες: www.facebook.com/MoustakiBar

ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Άνοιξε πριν έξι περίπου μήνες κι έχει ήδη γίνει στέκι για πολλούς λάτρεις των Βορείων Προαστίων. Κι αν θέλετε τη γνώμη μας, μάλλον κάτι τέτοιο έλειπε από την Κηφισιά: ένα απροσποίητο μπαράκι, με βιομηχανικό στυλ και άψογα cocktails επάνω σε πεζόδρομο. Magnifique!

Η αλήθεια είναι ότι το Moustaki ήρθε να συμπληρώσει ένα κενό στη νυχτερινή ζωή της Κηφισιάς, όπου μέχρι πρότινος το συγκεκριμένο στυλ μικρού bar, με την οικεία ατμόσφαιρα και τα ωραία ποτά που θα μπορούσε να γίνει το στέκι σου, ήταν απόν. Το Moustaki λοιπόν, έγινε μόδα…

Από την εξαιρετική ταμπέλα και το εμπνευσμένο λογότυπο μέχρι τις ζωγραφιές στον μικρό μαυροπίνακα και τη στάμπα στα καπέλα των δύο barmen, το μουστάκι ή αλλιώς Moustaki, είναι παντού παρόν και μας αρέσει πολύ!

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες πίσω από τα ράφια του bar αποπνέουν μια όμορφη παλιομοδίτικη αισθητική, που συμπληρώνει υπέροχα το ασπρόμαυρο πλακάκι που θυμίζει παλιό νεοκλασικό του ’60 και η εξαιρετική jazzy μουσική.

Ο κατάλογος με τα cocktails δεν είναι ιδιαίτερα μακρύς, αλλά έχει ό,τι χρειάζεται κανείς για την έξοδό του: 9 πρωτότυπα cocktails, 5 κλασικά, μπύρα και βιολογικό κρασί. Τι άλλο να ζητήσεις;

Οι τιμές του δε, είναι εξαιρετικά συμπαθητικές. Το απλό ποτό κοστίζει 6 ευρώ, η μπύρα 4-5, ενώ οι τιμές στα cocktails κυμαίνονται από 7 μέχρι 12 ευρώ.

Πληροφορίες: Δροσίνη 5, 211 4047612, https://www.facebook.com/MoustakiBar .

Βάλια Κανελλοπούλου

[email protected]