Release Festival Metal Day 3: Τι θα δούμε και θα ακούσουμε σήμερα

disturbed
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Η επιστροφή των Disturbed!

Η τρίτη ημέρα του Release Festival που αφορά τους ακροατές του σκληρού ήχου, μας φέρνει και ένα ακόμα αγαπημένο και ιδιαίτερο συγκρότημα. Οι αγαπημένοι

Disturbed, επιστρέφουν μπροστά στο Ελληνικό κοινό, 4 χρόνια μετά τη θριαμβευτική, πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας, στο Release Festival του 2019. Μαζί τους, οι
Facebook Page/ Bullet for My Valentine
Bullet For My Valentine, οι
CORINNE CUMMING 2021
Nova Twins, Τη συναυλία ανοίγουν οι O.Y.D. Ας τους δούμε λίγο καλύτερα.

O.Y.D.

ΟΙ δικοί μας O.Y.D. θα είναι αυτοί που καλούνται να ανοίξουν την ημέρα σε ένα τόσο δυνατό συναυλιακό line up.

Facebook Page/ O.Y.D.
Ακροβατώντας σε ένα μείγμα κλασικών και πιο πρόσφατων μουσικών τάσεων, οι O.Y.D. είναι η ιδανική αρχή σε μια δυνατό line up.

Nova Twins

Η ιδιαίτερη περίπτωση της Amy και της Georgia που, με έδρα το Λονδίνο και με μόνο 2 άλμπουμ, έχουν καταφέρει να κερδίσουν το απαιτητικό Αγγλικό κοινό και να επεκτείνουν τη μουσική τους παντού. Οι ίδιες έχουν χαρακτηρίσει τη μουσική τους ως «Αστικό Punk», όρος που μάλλον τις περιορίζει, μιας και στη μουσική τους βρίσκουμε εύκολα στοιχεία από rock, pop και ηλεκτρονική μουσική. Μια ιδιαίτερα πρωτότυπη μουσική πρόταση που δε χάνεται.

Bullet For My Valentine

Ίσως το πιο μεγάλο και επιδραστικό συγκρότημα στον χώρο του Ευρωπαϊκού metalcore, οι Ουαλοί είναι μια σταθερή εγγύηση. 25 χρόνια μετά την ίδρυση τους, με 7 δίσκους και σταθερή συνεχή παρουσία, έχτισαν την καριέρα τους, επενδύοντας πρώτα απ’ όλα, στο να γράφουν δυναμικά και  ποιοτικά τραγούδια.

Disturbed

Με σχεδόν 20 εκατομμύρια πωλήσεις, πρωτιές στα μεγαλύτερα μουσικά charts και καθολική αναγνώριση στα σχεδόν 30 χρόνια καριέρας, πρέπει να έχουν μείνει απειροελάχιστοι ακροατές που πιστεύουν ότι είναι ένα συγκρότημα που έκανε μια καλή διασκευή (The Sound Of Silence) και τίποτα άλλο. Οι Disturbed, έχοντας χτίσει ήδη μια σχέση με το Ελληνικό κοινό, μέσω του Release Festival που τους έφερε το 2019, ξαναεπισκέπτονται τη χώρα μας, αυτή τη φορά για να μας παρουσιάσουν και τη νέα τους δισκογραφική δουλεία με τίτλο Divisive, που κυκλοφόρησε πέρυσι και που κυμαίνεται στα γνωστά υψηλά στάνταρ τους.

Βασίλης Σκουρτόπουλος / [email protected]